1 an!

editorial-ianuarie

Un bebeluş, la vârsta de un an, merge sau “aproape” merge, pentru că încearcă să mişte picioruşele, stând cu braţele larg deschise, ca şi cum te-ar îmbrăţişa, pentru a-şi stabili un echilibru. La vârsta de un an nu e nimic uşor, şi în orice caz când vorbim de mers, se va balansa dintr-o parte în alta, până când va căpăta curaj în forţele proprii.
Aşa este şi Revista Copii şi Părinţi la un an de când s-a născut.Uşor, uşor am făcut primii paşi, cu încredere, cu grijă. Nu este nimeni perfect, poate că şi primele vorbe au fost cu bâlbâieli, însă acum suntem mari şi avem încredere că ne vom face şi mai mari. După un an se fac balanţe de obicei. Ne place să credem că într-un an am reuşit să facem o mulţime de lucruri, printre care să ne mândrim cu o revistă care a arătat din ce în ce mai bine cu fiecare lună care a trecut, cu un site care a crescut puternic, cu o comunicare care s-a dezvoltat treptat şi inteligent şi cu evenimente şi cursuri, toate dedicate viitorilor părinţi dar şi celor care deja experimentează acest “job” minunat. Am venit în întâmpinarea mămicilor cu informaţii folositoare, noi, interesante, captivante.
Nu există nelinişti, există doar multă muncă pentru a deveni mai buni, concentrare, pentru ca satisfacţia să fie pe măsură. Timpul este prietenul nostru şi l-am transformat în cel mai bun instrument pentru a ne preschimba carierele în ceva plăcut pe care îl faci zi de zi.
Dacă am face o listă cu ce am dobândit anul acesta, poate că am scrie nişte rânduri interesante, dar eu îmi amintesc de shooting-urile noastre cu vedete care au umplut coperţile lunare cu familiile lor, cu micuţii lor frumoşi (Oana Roman, Diana Bişinicu, Giulia Anghelescu, Oliver de la Voltaj, Dana Rogoz, Tili Niculae, Analia Selis, Mihai Chiţu, Iuliana Tudor). Şi urmează alte chipuri frumoase, alte familii cu micuţi frumoşi. Am reuşit să răspândim vestea prin Povestea Lunii, unde am abordat unele dintre cele mai arzătoare probleme în care sunt implicaţi copiii. Am transmis informaţii mereu updatate la ziua de azi, în ceea ce priveşte Sarcina, Naşterea, toate problemele care ţin de bebeluşul tău, de copilul tău, de Nutriţie, Educaţie, Frumuseţe sau Sport. V-am invitat să călătoriţi alături de noi în fiecare lună, să descoperim împreună România şi cotloanele sale minunate. Am străbătut ţara în lung şi în lat cu copiii noştri, şi urmează s-o mai facem, din fericire destinaţii mai sunt sute. Am venit în întâmpinarea partenerilor noştri cu cele mai bune soluţii şi aşa le promitem şi pentru la anul. Suntem mari şi frumoşi!

La multi ani echipa CSP!

Comments

comments