3 clipuri de urmărit pe bebeTEIubesc.ro

Editorial

Veşti noi de la Ana: a adus pe lume o fetiţă, naşterea a decurs bine, au apărut, cum era de aşteptat, şi provocări, însă nimic nu se compară cu fericirea de a avea un copil.

Ana a născut şi are o fetiţă minunată

„Am aşteptat ca fetiţa mea să mai crească puţin, pentru a v-o prezenta şi vouă. Lia Anastasia are acum o lună şi jumătate, e plină de energie şi, cum îi stă bine unui bebeluş, vrea numai la mami în braţe. Iar mami adoră să o simtă la pieptul ei!“ – scrie Ana pe bebeTEIubesc.ro. Dacă vreţi să faceţi cunoştinţă cu bebeluşa mămicii bebeTEIubesc, urmăriţi clipul „Ea este Lia, fetiţa mea“ şi veţi afla cum a intrat Ana în noul rol şi care au fost provocările de început de drum.

Prima provocare: angorjarea sânilor

Angorjarea sânilor este un episod prin care trec multe femei după ce nasc. Se pare că experienţa bate teoria şi se poate întâmpla ca bebeluşul să respingă sânul. Aşa s-a petrecut şi în cazul Anei. „Angorjarea sânilor a debutat din maternitate, unde am încercat să fac toate manevrele posibile pentru a scăpa de acea tensiune din sâni. Le-am continuat şi acasă. M-am consultat mereu şi cu medicul. Am ales, în final, soluţia cea mai potrivită pentru cea mică“, povesteşte ea în filmuleţul „Angorjarea sânilor, un episod dureros“. Nu rataţi înregistrarea, aduce informaţii utile mămicilor la început de drum!

Colicile, spaima bebeluşilor şi a părinţilor

Dacă angorjarea sânilor a fost, pentru Ana, un episod mai dificil, nu se poate spune acelaşi lucru despre episodul colicilor la fetiţa ei. „Mă pot considera o mamă norocoasă pentru că fetiţa mea a trecut doar prin câteva episoade de dureri de burtică. Am urmat sfaturile neonatologului, din maternitate, mă pregătisem deja dinainte, însă, mi-am dat seama de un lucru: nu toţi copiii sunt la fel, aşa că cel mai bine este să adaptăm la situaţia noastră informaţia primită“, spune Ana în clipul „Colicile bebeluşilor“.

Ce noutăţi avem pe pagina de Instagram a platformei bebeTEIubesc

Să tot fii bebeluş! Somn, hrană, băiţă, plimbare, joacă şi multe momente de alint – aşa s-ar rezuma mica viaţă a Liei. Pe pagina de instagram a platformei bebeTEIubesc.ro (instagram.com/bebeteiubesc.ro) găsiţi imagini din existenţa de zi cu zi a Anei şi a fetiţei sale, Lia. Au început pregătirile pe botez, s-au cumpărat deja mărturiile, dar nu vă spunem mai multe. Vă lăsăm să le descoperiţi singuri! Şi nu uitaţi: dacă aveţi întrebări, scrieţi-ne fie pe pagina de facebook (www.facebook.com/bebeTEIubesc), pe adresa de mail a blogului (contact@bebeteiubesc.ro) sau pe canalul de youtube (www.youtube.com/c/bebeteiubescromania) ori pe Instagram, în comentarii.

Comments

comments