6 întrebări esențiale despre extensiile de gene

Dacă urmează să îți aplici extensii de gene și vrei să afli mai multe detalii despre acest subiect, Ana Crivineanu, Eyelash Artist (0736.07.12.69), îți oferă informațiile de care ai nevoie. De la rolul pe care îl are calitatea produsului, până la precauțiile de care să ții cont după aplicare, fiecare amănunt te va ajuta să știi exact ce alegi și cum folosești ceea ce alegi.

Ce sunt extensiile de gene?

Extensiile de gene sunt fire din păr natural (de nurcă) sau sintetic, care se aplică pe geana naturală pentru efect de gene cu volum sau alungire a ochiului. Mai sunt folosite, de asemenea, în asimetria ochilor, pentru mărire, conturare sau efect de lifting.

Cine apelează la extensiile de gene sau ce efect își doresc să obțină clientele?

Pe lângă faptul că au rolul de a corecta imperfecțiunile ochilor, majoritatea femeilor își doresc gene mai lungi, mai negre și mai bogate; prin urmare, nu există un tipar al „clientei ideale“ atunci când vorbim despre extensii de gene.

Sunt extensiile de gene de mai multe feluri?

Există zeci de feluri de extensii de gene. Pe geana naturală se pot aplica între una și cincisprezece gene, cu ajutorul cărora se pot crea look-uri naturale sau dramatice. Principalele elemente care le diferențiază sunt materialul, curbura, culoarea, lungimea, grosimea și luciul.

Se pot aplica acasă?

Se pot aplica acasă doar dacă persoana care le aplică este una calificată, a urmat anumite cursuri, are experiență și cunoaște calitatea produselor. Acasă ori la salon, importante sunt calitatea produselor și profesionalismul eyelash stilistului.

Ce faci dacă se dezlipesc?

În general, se efectuează un retuș la trei săptămâni/ o lună, atunci când genele naturale mature cad în ritmul lor obișnuit și, totodată, și o parte din extensii.

Ce precauții trebuie să-și ia o femeie după ce și-a pus extensii de gene?

În primele 24 de ore de la aplicarea extensiilor, este bine să eviți să dormi cu fața pe pernă, să mergi la solar, saună ori SPA și să stai departe de aburi de orice fel. Tot în această perioadă (de 24 de ore) este indicat să nu le uzi. Se ridică după aceea toate restricțiile, cu mențiunea că genele se vor demachia de-a lungul purtării cu soluții care nu conțin uleiuri (exemplu: loțiune micelară).

Comments

comments