Apa, minunea naturii! & Cana cu pai Phillips Avent

am-testat-60

Apa, minunea naturii!

Apa reprezintă puritate, iar când prepari hrana bebeluşului această puritate este luată la bani mărunţi, pentru că vrei ce e mai bun pentru copilul tău. Aşa am descoperit apa minerală naturală plată de la Bucovina. Specială pentru bebeluşi. De ce este aşa specială? Ei bine, am aflat şi eu. În primul rând datorită ambalajului special conceput pentru a păstra pentru mai mult timp prospeţimea apei minerale naturale plate Bucovina. Prin desigilarea ambalajului nu se permite pătrunderea aerului în interior, şi din acelaşi motiv nu există riscul contaminării apei nici în timpul utilizării. Noi am folosit-o pentru prepararea formulei de lapte şi pentru momentele de sete din timpul zilelor atât de calde de vară!
Info Bucovina: Microbiologic pură, apa minerală naturală plată Bucovina este o apă oligominerală ce izvorăşte în mod natural din zăcăminte subterane, situate în zone împădurite de tip rezervaţie naturală, izolate de orice activitate umană, animală sau industrială. Originea subterană îi asigură stabilitatea, temperatura şi conţinutul de săruri minerale constante şi o protejează de riscurile de poluare, indiferent de condiţiile climaterice de la suprafaţă.
Sincer? Eu am ales apa ideală pentru hidratarea corectă a bebeluşului meu!

Bine ai venit, cănuţă!

Înainte să-i introduc cănuţa cu pai lui Saşa, am tot citit şi am tot căutat sfaturi despre acest produs. Sunt multe modele pe piaţă, se vorbeşte la fel de mult despre toate, şi cu cât se întâmplă asta mai des, cu atât simplul fapt de a-i intoroduce copilului cănuţa cu pai poate deveni o mare provocare. De la mămică la mămică se primesc cele mai bune sfaturi, aşa am aflat despre cănuţa cu pai de la Philips Avent. Am încercat-o şi noi imediat, desigur!
Odată cu sosirea căldurii este greu să păstrez proaspete sucurile de fructe pe care i le dau piticului meu în fiecare zi, şi nu de puţine ori mă pomenesc gustându-i înainte băuturile ca să fiu sigură că nu s-au alterat. Acum însă, nu mai este cazul. Cana termoizolantă cu pai de la Avent este ideală pentru păstrarea băuturilor reci (sau calde) pentru mai mult timp.
Şi dacă tot vorbim de bile albe, este important să precizez faptul că este prevăzută cu o supapă anti-curgere, care împiedică vărsarea lichidelor prin geanta de căruţ, în timpul mersului şi pe micul setilă în timpul consumului de sucuri semi-reci!
Când vine vorba despre ustensilele de hrănire ale piticului meu, acord o mare atenţie felului în care acestea se pot curăţa (pentru o mămică, o oră nu are 60 de minute, ci 15 – sau cel puţin aşa mi se pare mie!), astfel încât să nu fie nevoie să pierd prea mult timp spălându-le şi montându-le. Şi aici o bilă albă.
Una peste alta sunt mulţumită de noua mea descoperire, pe care şi eu, la rândul meu o voi recomanda mai departe altor mămici.

Comments

comments