Astăzi se lansează cărțile „Epoca de Gheață – Ploaie de meteoriți“

carti-ice-age-cover

Media Service Zawada Publishing, care editează publicațiipentru copii, lansează pe data de 5 iulie două cărți Epoca de Gheață – Ploaie de meteoriți, o carte de povești și una de activități dedicate copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 8 ani.

„Datorită succesului înregistrat de seria Epoca de Gheață, ne-am decis ca, odată cu noul film, să edităm două cărți care să îi provoace pe cei mici să își dezvolte imaginația. Îi invităm pe toți copiii să ni se alăture la «Educație prin distracție»“, a declarat Andreea Constantinică, Sales & Marketing Manager al Media Service Zawada Publishing.

Manny, Sid și Diego încep o nouă aventură
Copiii vor descoperi în cartea de povești peripețiile lui Manny, Sid și Diego din noul film Epoca de Gheață – Ploaie de meteoriți, care are premiera în cinematografele de la noi vineri, 15 iulie. După încă o SCRATastrofă, turma are misiunea de a salva lumea de asteroidul care se îndreaptă spre Pământ. Cei mici vor afla dacă personajele lor preferate vor reuși să evite dezastrul  iminent.

Personajele prin viață prin… culori!
Mai mult decât atât, cartea cu activități le va stârni imaginația copiilor. Cu fiecare pagină, aceștia vor descoperi numeroase activități alături de personajele îndrăgite din noul film Epoca de Gheață – Ploaie de meteoriți. Vor putea găsi dragostea adevărată alături de Sid, sau năzbâtiile lui Scrat, folosind cele mai frumoase culori pentru a da viață personajelor. Pot chiar să își creeze propria lume, jucându-se cu cele peste 80 de abțibilduri care aduc la viață scene din mult așteptatul film.

Notă: Cartea de povești și cartea cu activități vor fi disponibile începând cu data de 5 iulie la standurile de presă și în librării.

Comments

comments