Atelierul fotografic pentru parinti – inchis

banner-F64--copii-parinti (5)

 

Esti pasionat de fotografie? Participa la concurs si poti castiga un loc la atelierul practic sustinut de Elena Hirtan, despre cum sa faci fotografii copiilor, doar prin 3 pasi simpli:

 1. Trimite-ne in perioada  6-9.06.2014 (ora 13:00) la adresa webmaster@revistacsp.ro, un e-mail care sa contina urmatoarele informatii: numele, prenumele si numarul tau de telefon, si cea mai frumoasa fotografie pe care i-ai facut-o copilului tau – INCHIS
 2. Toate fotografiile inscrise la concurs vor fi urcate intr-o galerie pe Facebook Bebe Tei in data de 9.06.2014  – VEZI PARTICIPANTII LA CONCURS
 3. In perioada 9.06 (ora 14:00) – 13.06 (ora 13:00) strange cat mai multe like-uri la fotografia inscrisa in concurs. – INCHIS

Fotografia care a obtinut pana vineri 13.06 ora 13:00 cele mai multe like-uri, va desemna castigatorul la cursul de fotografie.

 

Agenda curs:

 1. De la ce varsta ne putem fotografia copiii? Cat ii putem expune la surse de lumina, naturala sau artificiala, si care este cea mai buna optiune, in fucntie de varsta?
 2. Cu ce fotografiem copiii?
 3. Care sunt setarile de baza? Cand folosim blitzul?
 4. Ce moment urmarim? Facem fotografii spontan sau pregatim o mica sedinta foto? Ce trebuie sa faca parintele pentru a obtine fotografii reusite?
 5. Care sunt regulile de baza pe care trebuie sa le stie un parinte? (incadrare, crop, punct de focus, distanta)
 6. Care sunt cele mai bune unghiuri?
 7. Cat investim in decoruri si accesorii? Care sunt cele mai practice solutii pentru cadre de poveste la noi acasa?
 8. Cum editam fotografiile? Sfaturi si programe free
 9. Proiecte foto cu si pentru copiii nostri. Cum transformam fotografiile digitale in amintiri
 10. Cand si de ce este nevoie de un fotograf profesionist.

Program: sambata, 14 iunie, la magazinul F64 sala expozitionala;

14:30 – 19:30.

Update: Workshop-ul din 14 iunie s-a amanat pentru data de 28 iunie.

Castigatorul locului la cursul de fotografie „Atelierul fotografic pentru parinti” organizat de F64 este Andreea Monica Petcu!
castigator concurs f64
Workshop-ul va avea loc in data de 28 iunie, la magazinul F64 sala expozitionala, intre orele 14:30 – 19:30.Felicitari tuturor participantilor!

 

Regulamentul complet al campaniei aici

Comments

comments