Auditie de muzica clasica, pentru bebelusi

baby_piano

Dragi parinti sunteti invitati impreuna cu bebelusii dvs. la o noua auditie de muzica clasica.

Aceasta editie este realizata cu sprijinul Mozartinno Romania. Detalii despre Mozartinno puteti gasi aici  (http://mozartinno.ro/)

De asemenea, vom auzi un pian adevarat – pus la dispozitie chiar de Biblioteca Nationala, generoasa gazda a evenimentului.

Evenimentul va avea loc miercuri, 29 aprilie intre orele 10.00 – 11.00, in sala Euphoria (la parter).
Participarea este libera, fara rezervare.

Gazdele va invita sa respectati limita de varsta, atelierul fiind destinat doar copiilor sub 1 an pentru care, in mod obisnuit nu sunt create evenimente culturale in ciuda faptului ca multa lume imbratiseaza ideea ca muzica clasica poate fi o experienta placuta pentru bebelusi.

Evenimentul este structurat in felul urmator: prima ora este rezervata auditiei si, pe cat posibil, interactiunii bebelusilor cu pianul iar cea de a doua, discutiilor intre mamici – daca aveti intrebari legate de muzica pentru bebelusi va invitam sa folositi oportunitatea de a intreba specialistii Mozartinno.
Asadar, evenimentul este adresat doar pentru copii mai mici de 1 an. Mamicile pot alapta in timpul auditiei si vor avea la dispozitie un loc unde pot petrece un pic de timp cu micutul daca acesta devine agitat si are nevoie sa schimbe scutecul. (nu uitati paturica sau izoprenul pe care schimbati bebelusul in mod obisnuit atunci cand iesiti la plimbare in oras).

Foto: pixshark.com