BARIESUN – rutina zilnică pentru maximă fotoprotecţie cu minim de filtre!

noutati_4

Cu toţii ne bucurăm de venirea soarelui şi ne dorim să profităm cât mai mult de razele acestuia. Pentru a obţine numai beneficii din expunerea la soare trebuie să avem în vedere câteva aspecte foarte importante.

Expuneţi-vă cu moderaţie! Expunerea abuzivă la radiaţia ultravioletă UVA şi UVB poate fi uneori extrem de periculoasă. Expunerea prelungită la soare poate avea două tipuri de efecte: efectul imediat manifestat sub forma arsurilor solare: înroşirea pielii, usturime, prurit, insolaţie şi efectul cumulativ generat de expunerea repetată la soare şi care produce îmbătrânirea prematură, riduri, cuperoză, rozacee, pete pigmentare, nevi (aluniţe), pistrui (efelide).
Pentru ca un produs să fie eficient trebuie să aibă un SPF (factor de protecţie solară) cât mai mare. Standardul de aplicare este de 2 mg de cremă per cm pătrat de piele expusă la soare, adică echivalentul unei mingi de golf. Studiile efectuate au arătat că în realitate aplicăm 0,5 – 1mg/cm pătrat (jumătate din cantitatea recomandată). În acest caz şi valoarea factorului de protecţie scade dramatic.
Din acest considerent este recomandabil să folosim creme cu factor de protecţie foarte ridicat (SPF 50+) pentru a diminua riscurile ce pot apărea în cazul neaplicării corespunzătoare.

Cum variază valoarea factorului de protecţie în funcţie de cantitatea de cremă fotoprotectoare aplicată?

tabel

 

SFAT

Bariesun Cremă minerală SPF50+ 50ml asigură fotoprotecţie minerală foarte ridicată anti UVB/UVA datorită complexului 100% mineral. Este special formulată pentru a garanta maximă siguranţă şi toleranţă pentru cele mai delicate şi intolerante tipuri de piele, precum şi pentru pielea atopică. Indicată pentru bebeluşi, copii, femei gravide, persoane cu piele alergică şi intoleranţă. Formulă fără octocrylene, parabeni, conservanţi, alcool.

 

Gama de fotoprotecţie BARIESUN a Laboratoarelor Dermatologice Uriage (Franţa) oferă celor care vor să-şi protejeze pielea sensibilă, produse cu indice ridicat de fotoprotecţie (SPF 30, SPF 50+) la cele mai înalte standarde de eficienţă şi siguranţă: cele mai performante filtre solare în cel mai mic număr (Fără Octocrylene)! Cel mai mic risc de intoleranţe sau alergii!

Suntem alături de voi http://www.facebook.com/pages/Uriage-Romania/109844899162530

Comments

comments