Bebe Tei implineste 5 ani!

cover-5-ani-bebetei

Bebe Tei implineste 5 ani in data de 15 Noiembrie!

Dragi parinti, bunici si pitici va asteptam in magazine, impreuna cu partenerii nostri, cu distractie si multe suprize!

Brandul Bebe Tei a aparut ca idee de business in urma cu 5 ani in cadrul Farmaciei Tei, odata cu initierea comercializarii produselor pentru bebelusi. Inca de la infiintare, Bebe Tei a oferit parintilor posibilitatea de a gasi in acelasi loc toate produsele necesare femeii aflate in perioada de sarcina si copilului cu varsta cuprinsa intre 0 si 4 ani.

Dedica-ti timpul copilului tau, restul il facem noi” – Aceasta este misiunea pe care a urmat–o inca de la inceput, reusind sa aduca parintilor, intr-un concept unic de magazin, o gama variata de produse la un raport calitate-pret imbatabil dar si o intreaga echipa pregatita sa ofere consiliere de calitate.

De curand, Bebe Tei a deschis o facilitate ce deserveste in exlusivitate magazinul online iar in cel mai scurt timp acesta va ajunge sa comercializeze toate produsele existente in ambele magazine.

Pentru a veni in ajutorul viitorilor parinti, a celor care se afla la primul copil in special, ce traverseaza o perioada delicata si incarcata de emotii, Bebe Tei organizeaza lunar, cu sprijinul partenerilor, cursuri gratuite de puericultura si alaptare sutinute de cadre medicale (medici si asistenti medicali) inca din luna octombrie 2013.

Cursurile de puericultura au loc in 4 mari orase din tara: Bucuresti, Constanta, Brasov si Iasi iar cel de alaptare, deocamdata, numai in Bucuresti.

Bebe Tei va asteapta cu drag in locatiile din Bucuresti: Lacul Tei (B-dul Lacul Tei Nr.62, sector 2), Sun Plaza (Calea Vacaresti 391, sector 4) si pe www.bebetei.ro.

Comments

comments