BebeTEIubesc a împlinit 2 anişori!

Deschidem ediţia din septembrie cu un articol aniversar. Pentru că a mai trecut un an de bebeTEIubesc, Laura Consta ne-a povestit în „Interviul special“ cum a fost experienţa pentru ea: despre întâmplări amuzante din timpul înregistrărilor, despre mesaje emoţionante primite de la alte mămici, despre lucrurile noi pe care le-a învăţat datorită proiectului. „Cel mai important lucru este faptul că am aflat informaţii direct de la specialişti. De fiecare dată când am fost în impas, am apelat la o persoană specializată. Este esenţial să ne sfătuim cu o persoană avizată atunci când avem o problemă“, ne-a spus mămica bebeTEIubesc în „Interviul special“.

Rubrica „Reţete“ vă propune un meniu complet pentru bebeluşi, începând cu vârsta de şase luni. Ingredient principal, perele. Bogate în vitamine şi săruri minerale, perele au fost cultivate prima dată de chinezi, iar în spaţiul asiatic erau considerate „fructele nemuririi“. În afară de delicioasele preparate pe care le veţi găsi în interiorul rubricii, veţi afla şi o mulţime de curiozităţi despre aceste fructe parfumate şi zemoase. Apropo, ştiaţi că romanii asociau consumul de pere cu creşterea optimismului şi a bunei dispoziţii? E bine de reţinut…

 

Multe destinaţii devin mai interesante în afara sezonului, după ce vara cea sufocantă a trecut, iar razele soarelui nu mai bat la fel de puternic ca în iulie sau august. Când aerul devine mai respirabil, iar rândurile de turişti se subţiază. Pentru că nu mai e puţin până la sosirea anotimpului rece, iată trei destinaţii ideale pe care le poţi bifa începând cu aceeaşi lună septembrie: Toscana, Sevilia şi Lisabona. Paginile „În vacanţă“ îţi vor deschide în mod sigur apetitul de a călători şi de a explora locuri noi, încărcate cu poveşti.

„De ce nu se vede burtica?“ – iată o întrebare pe care şi-o pun unele viitoare mămici. Textul de la rubrica „Sarcină“ vine cu un răspuns complex, argumentat şi susţinut şi de punctul de vedere al unui specialist, nutriţionist şi medic psihiatru. Rubricile „Sugar“, „Sfatul medicului“, „Naştere“ sau „Nutriţie“ aduc şi ele informaţii utile. Fie că sunteţi însărcinate sau că aveţi deja un copil, veţi găsi în ediţia lunii septembrie a revistei „Copii şi Părinţi“ de toate pentru toţi. Şi nu uitaţi să vă bucuraţi de toamnă, de roadele ei şi de mult aşteptatele zile în care termometrele şi-au revenit la normal!

Să ne auzim cu bine!
Revista „Copii şi Părinţi“