Bine aţi venit în Disneyland Paris!

Închipuiți-vă un copil de 6 ani care să stea două zile în Disneyland! Şi-acum, să ne întoarcem în realitate şi să vedem cum a fost această experienţă pentru o fetiţă de 6 ani care chiar a petrecut două zile în locul cel mai dorit de cei mici.

Maria a bifat pe lista dorinţelor un nou vis împlinit. A fost în Disneyland şi s-a întâlnit cu personajele ei preferate, a făcut poze cu ele şi a explorat Castelul. Are câteva recomandări pentru toţi cei care vor să viziteze acest colţ de rai al prichindeilor, dar şi sugestii pentru copiii care se sperie mai uşor.

Maria: „O să mă mai duc acolo!“

„În primul rând, dacă sunt prea mici, nu le recomand copiilor Casa groazei. Eu am închis ochii şi nu am văzut tot ce era acolo“, ne-a povestit ea. Nu a spus acelaşi lucru despre detaliile care au încântat-o şi care au convins-o să revină într-o bună zi aici. „Am văzut parada personajelor, Castelul, pe Dumbo, pe Peter Pan şi piraţii din Caraibe. Am mai văzut un copac în care te urcai, o peşteră şi Palatul lui Aladin. Mi-a plăcut Castelul, pentru că era foarte tare, colorat, frumos, am făcut poze cu Minnie şi cu Mickey, care m-au întâmpinat la sosirea acolo, unde am ajuns cu un autocar Disney, de la aeroport. În timpul paradei, personajele stăteau în nişte maşinării şi mergeau fără să le conducă şi ne făceau din mână!“, ne-a spus ea. Deci, părinţi doritori să vizitaţi împreună cu micuţii Disneyland din Paris, acum ştiţi ce îi aşteaptă!

Împrejurimile: un punct de atracţie pentru „copiii mari“

Parcul de distracţii din capitala Franţei a împlinit recent 25 de ani de tradiţie. Este localizat în zona de est a Parisului, în Marne-la-Vallée. Pont pentru părinţi: de neratat sunt şi atracţiile din jurul parcului: Seine-et-Marne (unde se află Marne-la-Vallée) este o regiune în care convieţuiesc arta, cultura şi istoria, cu sate medievale, peisaje idilice şi castele de o frumuseţe rară.

Dacă mergi direct prin Disney, e bine să ştii următoarele lucruri:
1. hotelurile sunt situate în imediata vecinătate a celor două parcuri tematice;
2. prinzi reduceri, iar biletele pentru intrarea în parcuri sunt gratuite;
3. transportul de la aeroport la Disneyland este asigurat, iar odată cu biletul, copiii vor primi un săculeţ ca souvenir;
4. la hotel vin personaje şi participă la sesiuni foto pentru copii, gratuit;
5. intrarea în parcuri se poate face între 8 şi 10 dimineaţa, spre deosebire de restul vizitatorilor, cărora li se deschid porţile de la 10;
6. primeşte gratuit un „fast pass“, în cazul în care este foarte aglomerat, pe care îl scanezi şi afli la ce oră trebuie să vii direct în faţă.

Comments

comments