Bine ne-am regăsit în frumoasa lună mai!

Să îți dorești să devii părinte nu presupune neapărat că vei fi o mamă sau un tată perfect. Până la urmă, nimeni nu e perfect. Nici măcar copiii noștri! Și cine și-ar dori asta? Dacă nu ai nici un defect, dacă procedezi conform regulilor, riști să te transformi într-un robot. Dar, pe de altă parte, să îți dorești să devii părinte trebuie să însemne, întotdeauna că, odată ce aduci un copil pe lume, îți asumi automat anumite responsabilități. Poate ați mai auzit: un copil nu este un ursuleț de pluș. 🙂

Când îl aduci de la maternitate și nu își ține capul, nu știe să apuce cu mâna, când e total neputincios și lipsit de apărare, este nevoie de o atenție sporită din partea părinților. La băiță, când este hrănit sau când doarme, pot interveni mici incidente în condițiile în care bebe este scăpat chiar și preț de câteva secunde de sub supraveghere. Noi am „detectat“ cel puțin 7 situații în care au loc astfel de situații și am găsit soluții pentru fiecare în parte. Detalii, în interiorul rubricii „Sugar“, articolul „Cum previi accidentele: 7 situații“.

Ai aflat că ești însărcinată și în tine se declanșează mai multe stări. Predominantă este cea de bucurie, în majoritatea cazurilor. Și bine că e așa! Pentru că sarcina aduce multe beneficii. Avantajele pe care le aduce o sarcină sunt prea multe pentru a fi ignorate, chiar dacă numeroase graviduțe se plâng de picioare umflate, de dificultatea de a se deplasa pe măsură ce se apropie de cel de-al treilea trimestru, de kilogramele în plus sau de nopțile nedormite. Aflați mai multe citind textul de la pagina „Sarcină“, intitulat „5 avantaje pe care le aduce sarcina“.

În cazul în care aveți copii și ați început să vă faceți planuri de călători, de o zi sau mai multe și vrei să îmbini relaxarea cu distracția, v-am pregătit noi câteva sugestii. Fie că se află peste graniță sau în țară, îți oferim o serie de recomandări și argumente care să te convingă să le vizitezi. Materialul „Destinații care-ți deschid pofta de aventură“ îți va spune, exact, despre ce este vorba (rubrica „În vacanță“).

Nu există îndoială că invitata „Interviului special“, Ana-Maria Crivineanu, nu este o specialistă în domeniul frumuseţii. Ana-Maria Crivineanu este make-up artist şi eyelash artist, iar în timpul sarcinii şi-a descoperit o nouă pasiune. Despre cum a inspirat-o faptul că urma să devină mamă, aflaţi din interviul cu ea!

O primăvară frumoasă şi cât mai inspirată, vă dorim!
Revista „Copii şi Părinţi“

Comments

comments