Bine ne-am regăsit în 2018!

Semne bune anul are! Ediția lunii ianuarie este una specială. Ne familiarizăm cu noua mămică bebeTEIubesc, profităm apoi de sezon și ne relaxăm la schi, în familie, și… ar mai fi multe, dar vă lăsăm pe voi să le descoperiți pe rând!

Interviul special“ ne face cunoștință cu Isabela Neagu, noua mămică bebeTEIubesc. Isabela ne-a vorbit despre implicarea ei în această platformă online, despre așteptările pe care le are și ne-a povestit cu sinceritate despre perioada prin care trece, amintind și de lucrurile mai puțin bune din timpul sarcinii, venind însă și cu soluții. „Fiecare sarcină este diferită, însă cel mai bun sfat pe care pot să îl dau este acela de a încerca să fim zen în orice situație, atât la birou, cât și în viața personală, pentru că este mult mai frumos să ne bucurăm de pântecul nostru și să ne dăm interesul să nu îl stresăm pe bebe“, ne-a spus noua mămică bebeTEIubesc.

Rubrica „În vacanță“ ne trimite la schi! Unul dintre cele mai frumoase sporturi de iarnă, schiul presupune nu numai exercițiu fizic și sănătate, dar și disciplină, creșterea încrederii în sine și crearea unor legături puternice în interiorul familiei, atunci când părinții schiază împreună cu cei mici. Este important, într-o primă fază, să testezi disponibilitatea copilului de a practica acest sport, pentru că nu este obligatoriu să îi placă. Unii se nasc talentați, alții nu simt nici un fel de atracție față de acest gen de mișcare. Dacă alegi România, găsești aici două destinații pliate pe gusturi și deschiderea spre aventură.

Sunt câteva lucruri pe care o graviduță ar prefera să nu le audă, cum ar fi: „Eu nu am reușit niciodată să ajung la tăliuța pe care o aveam înainte de sarcină…“. Articolul „Lucruri pe care o graviduță nu (prea) vrea să le audă“ („Sarcină“) face un inventar al „declarațiilor“ venite de la persoanele din jur și propune și o serie de răspunsuri amuzante sau diplomate.

V-ați întrebat vreodată de ce iubesc bebelușii obiectele viu colorate sau când încep să perceapă forme, modele, contururi și, mai ales, cum le putem stimula vederea? Textul „Dezvoltarea vederii pe etape“ („Sugar“) analizează evoluția vederii pe etape și enumeră inclusiv situațiile în care am putea identifica existența anumitor probleme. Țineți ochii larg deschiși în anul ce tocmai a venit!

 

Cu drag,
Revista „Copii și Părinți“

Comments

comments