Bulgarasi de veste buna

 

concert-de-craciun-bulgarasi-de-veste-buna-afis

Sambata, 13 decembrie, Ora 19:00

Teatrul Elisabeta, Compania “Dan Puric” si ASOCIATIA PRO VITA organizeaza concertul tradițional de colinde dedicat strangerii de fonduri pentru copiii orfani de la Valea Plopului si Valea Screzii.
Spectacolul se va desfasura la Teatrul Elisabeta in ziua de 13 decembrie, la orele 19.00. Gazda spectacolului va fi actorul si regizorul Dan Puric. Concertul va fi susținut de corul de copii de la Valea Plopului. Valea Plopului si Valea Screzii sunt localitati cunoscute in Romania gratie activitatii parintelui Nicolae Tanase care, de peste doua decenii, adaposteste si are grija de copii abandonati, salvati de la avort, de copii ai strazii, de tineri alungati din orfelinate, de gravide și mame alungate de familiile lor.
Chiar daca in asezamintele de la Valea Plopului si Valea Screzii se munceste si se produc bunuri in ateliere, este necesar sprijinul nostru pentru ca acesti copii si tineri sa beneficieze de un trai decent si de accesul la educatie.
Aveti posibilitatea sa deveniti partenerii nostri, participand la Spectacolul de Colinde, din 13 decembrie, unde puteti cumpara bilete sau puteti face donatii directe.
Banii stransi din vanzarea biletelor vor fi donati centrului de la Valea Plopului și Valea Screzii.
Chiar mediatizand staruintele parintelui Nicolae Tanase le puteti fi aproape celor peste 400 de copiii de la Valea Plopului si Valea Screzii.
Va rugam sa impartasiti acest comunicat si cu prietenii dvs. Donatiile se pot face si in conturile de mai jos.
Titular cont: Asociatia ProVita
Cod Fiscal: 7250977
LEI: RO98BPOS304027131515ROL01
EUR: RO65BPOS304027131515EUR01
USD: RO12BPOS304027131515USD01
Banca: Banc Post – Valenii de Munte
SWIFT: BPOSROBU
www.voluntar-provita.ro
Evenimentul se va ransmite live pe internet la www.radiolynx.ro si www.companiadanpuric.ro
Pret bilet: 40 lei/ 50 lei/ 60 lei

Comments

comments