În călătorie cu bebe

noutati_scarlet_sena

Cu siguranţă vrei să afli cum reuşesc unii părinţi nu doar să se bucure de o călătorie când au în grijă un bebeluş, dar chiar şi cum se relaxează şi se distrează în acelaşi timp. Află trucurile părinţilor care ştiu să facă din mersul cu bebe în călătorie o aventură frumoasă dar şi plăcută.
Nu vrei să te încurci amestecând lucrurile bebeluşului în trei bagaje diferite şi să rişti să uiţi acasă lucruri importante. Cel mai bine este să îţi faci o listă cu tot ce trebuie să iei cu tine la drum pentru bebe şi să îi cumperi un geamantan micuţ, dar care să fie doar al lui. Păstrează la suprafaţă sau în geanta de mână, lucrurile de care ai nevoie mai des pentru el – lapte, scutece, biberoane, lucruri de schimb, medicamente.
Bebeluşii au nevoie de multă atenţie şi se plictisesc foarte repede. Pe lângă faptul că trebuie să stai tot timpul cu micuţul tău, este important să ai pregătiţi şi câţiva aşi în manecă pentru a-l ţine ocupat şi a-i distrage atenţia de la drum. De la suzeta de care nu se desparte în nicio zi, muzica pe care o ascultă mereu cu mare drag, până la jucăriile lui preferate sau cartea cu povestea pe care adoră să o audă oricând, este indicat să te aprovizionezi cu aceste mici secrete de relaxare şi amuzament.
Aşadar, dacă ai decis să pleci la drum lung cu cel mic, trebuie să fii bine echipată. În primul rând, trebuie să investeşti într-un pătuţ pliabil, ideal pentru călătorii. Acesta este sigur, poate fi manevrat şi transportat uşor şi, cel mai important, îi va oferi bebeluşului spaţiul familiar de care are nevoie pentru a dormi liniştit. Nu uita de trusa de prim-ajutor, un port-bebe, cărucior, geanta pentru scutece şi jucării.

SENA este un pătuţ pliant versatil foarte comod graţie saltelei incluse care-i conferă bebeluşului o poziţie lombară corectă. Materialul utilizat a fost ales pentru a permite circulaţia aerului în interiorul pătuţului iar tu să îl poţi supraveghea pe cel mic de la distanţă fară nicio probelmă.
SENA mai este şi un ţarc util în care micuţul se poate juca în voie. Îl poţi plia într-o clipită şi-l poţi transporta oricând, oriunde. Lateralele pătuţului sunt buretate, pentru a evita orice inconvenient. Datorită designului se integrează în orice decor şi poate fi folosit din momentul în care bebeluşul vine pe lume, până când creşte şi are nevoie de un spaţiu de joacă sigur şi confortabil.

Oricum, înainte de a pleca în orice fel de călătorie, este bine să ceri sfatul medicului pediatru. Acesta te poate îndruma şi sfătui în privinţa diferitelor mijloace de transport şi poate face o evaluare a copilului tău pentru a vedea dacă este pregătit de călătorii mai lungi.

Comments

comments