Calitatea Organică HiPP – Pentru ce este mai preţios în viaţă

banner_HiPP_Organic_863x450px-new

Sugarii au nevoie de hrană sănătoasă care are gust bun și nu conține nici un ingredient nedorit.

HiPP a ajuns la această concluzie cu mai bine de 60 de ani în urmă și, încă de atunci, produce cea mai bună hrană de calitate organică pentru sugari și copii mici.

Solul este atent selectat, semințele sunt netratate, fructele și legumele se coc în ritmul lor natural și își dezvoltă aroma. Carnea de calitate organică din Meniurile HiPP este obținută cu aceeași grijă.

260 de teste pentru liniștea dumneavoastră

Conținutul fiecărui borcan este suspus unui total de 260 de teste (de asemenea, și de către institute de control independente) pentru a garanta acest nivel de securitate.

HiPP depășește chiar și cerințele internaționale privind agricultura ecologică.

Acest lucru este valabil pentru toate materiile prime, fie că este vorba despre cereale, fructe, legume sau lapte.

Experții HiPP lucrează în strânsă legătură cu fermierii care produc ecologic, încă de la alegerea solului și a semințelor, dar și în timpul plantării și în perioada recoltării. Doar atunci când testele de laborator arată că produsele sunt fără cusur, materiile prime sunt acceptate pentru procesare.

Rezultatul acestor eforturi îl reprezintă hrana de calitate organică înaltă pentru copii, strict testată pentru reziduuri.

 

clauss-hipp

 

”Garantez personal acest lucru”, Claus Hipp vă asigură prin intermediul siglei HiPP Organic – sistemul nostru strict de testare însemnă că părinții pot avea încredere necondiționată în această promisiune.

Comments

comments