Cană spill Click Lock & Cremă de soare Uriage SPF 50+

am_testat_56

Cană spill Click Lock

Bebeluşilor le place să mănânce cu biberonul, deoarece în mod natural le aminteşte de alăptarea la sân. Micuţul meu a trecut peste „degustarea” căniţei destul de devreme, şi acum dacă l-aş lăsa ar bea direct din sticlă, ceea ce inevitabil duce, de fiecare dată la un potop de lichide pe hăinuţe şi cărucior. Am hotărât să optez pentru căniţele cu pai. Este fascinat de pai, şi surprinzător, a ştiut să bea singurel de prima dată. Ca să nu mai zic că am reuşit să stopez astfel „inundaţia”.
Dilema apare când trebuie să alegi dintr-o mare varietate de cănuţe cu pai. Cum ştii care e cea mai potrivită? În căutările mele am descoperit gama Munchkin, şi m-am oprit la cănuţa Spill Click Lock.
Cana este dotată cu un capac care printr-un simplu click se închide ermetic şi dă dovadă de o etanşare sigură. Dispozitivul de băut este realizat dintr-un material moale de silicon pentru a fi mai uşor de băut şi pentru a proteja gingiile bebeluşului. Inutil de spus că paiul este ros mereu cu o încântare maximă! Cănuţele sunt transparente, astfel încât poţi vedea mereu cât lichid mai este în interior. Până acum, cănuţele au trecut cu brio testul aruncatului pe jos şi al rosului pe toate părţile!
Urmează să vedem rezistenţa paiului la molfăitul zilnic; dar nu voi minţi, am aşteptări mari!

Cremă de soare Uriage SPF 50+

Copiii au nevoie de expunere la soare, dar nu oricând şi nu oricum. Dincolo de stimularea sintezei de vitamina D, esenţială pentru creşterea şi dezvoltarea armonioasă, radiaţiile solare pot avea şi efecte negative, ce trebuie neapărat evitate. Purtarea pălăriei de soare şi aplicarea cremelor fotoprotectoare este obligatorie. Factorul de protecţie solară (SPF) poate fi diferit, dar pentru bebeluşi, copii şi persoane adulte cu pielea deschisă sau foarte sensibilă, protecţia solară trebuie să fie mare (SPF +50). Acum că a venit caldura, micuţul meu stă aproape toată ziua în parc, cu mici pauze când vine acasă la masă. Iar locul lui preferat de joacă este situat în bătaia directă a razelor de soare. Pentru că a moştenit tenul deschis la culoare al subsemnatei, expunerea la soare devine problematică. Aşa că am optat pentru o cremă cu protecţie mare, Uriage Creme Minerale SPF 50+. Îmbogăţită cu apă termală Uriage, asigură hidratare intensă şi protecţie eficientă de lungă durată.
Este special concepută pentru piele foarte fragilă, nu conţine conservanţi, parfum, alcool sau chimicale.
În consecinţă, aşteptăm vara cu braţele deschise şi cremuiţi bine!!!

Comments

comments