Cea mai frumoasă revistă!

editorial_ianuarie

Copii și Părinţi este cea mai nouă revistă de parenting de pe piaţă. Nu este doar nouă, este cea mai apropiată de nevoile părinţilor, cea mai frumoasă şi dragă revistă, şi pentru că este a noastră, dar şi pentru că este într-adevăr una dintre cele mai bune resurse de informaţii utile pentru viitorii părinţi şi actualii părinţi.
Revista CSP cuprinde informaţii despre perioada specială a sarcinii, fertilitate, sfaturi de la părinţi, reţete delicioase pentru copii, cele mai bune tips-uri în Nutriţia şi Îngrijirea bebeluşului, educaţia şi sănătatea copilului şi o mulţime de alte noutăţi şi subiecte atât de familiare, dar în acelaşi timp atât de noi şi folositoare pentru părinţi sau pentru părinţii în devenire.

Noi, redactorii de la CSP adorăm să căutăm noile trenduri şi să le împărtăşim cu cititorii noştri. Poate fi vorba de cel mai recent produs sau o idee nouă de activitate în familie. Nimic nu poate fi mai frumos! Când simţim că avem idei strălucitoare, ceva ce ştim că îi va inspira pe ceilalţi să înceapă ceva măreţ, atunci ştim că am avut o zi plină, creativă, reuşită. Momentele acelea de “A-haa!”, când în mijlocul haosului unei zile obişnuite, realizezi ce înseamnă să rezonezi cu oamenii din jurul tău şi ce poate face puterea voinţei. Noi ne manifestăm visul de-a scrie despre cei pe care îi iubim cu adevărat: Copiii noştri, familia noastră!

Aştept cu toată inima să-i urez bun venit pe lume fiicei mele şi să ma bucur de fiecare secundă petrecută alături de ea. O zi din viaţa unui bebeluş poate părea simplă sau banală, dar numai cei care au gustat din bucuria sentimentului de-a fi părinte, ştiu că o zi din viaţa unui bebeluş, începând de la “Bună dimineaţa” până la băiţa de seară, este un timp de calitate presărat cu bucurii, minuni şi atât de multe experienţe noi.

Comments

comments