Chic la Moxa Hotel Boutique

in-vacanta-64

Când auzi de un Boutique Hotel te duci cu gândul la un hotel mai mic. Însă, un Boutique Hotel mizează pe intimitate, şi, ce-i drept, când vorbim de mai puţin de 100 de camere, deja parcă te simţi într-o zonă confortabilă. Oamenii sunt diferiţi şi nevoile lor la fel. Trebuie să recunosc că am momente când îmi doresc să fiu înconjurată de gălăgia şi rumoarea unui hotel, care face parte dintr-un lanţ mare, însă am zile când tot ce vreau este linişte, o linişte pe care ţi-o poate oferi o grădină interioară, cu câteva măsuţe, unde poţi sorbi din cafea într-o dimineaţă însorită de duminică.  Aaaaah, un vis!

Auzisem despre Boutique Hotel Moxa! De fapt, iniţial, nici nu ştiam că este Boutique Hotel! Am ajuns pe Calea Victoriei, în dreptul hotelului, şi după ce am lăsat maşina în parcarea privată a hotelului, am descoperit un Boutique Hotel minunat căruia i se zăreau cele 4 steluţe încă din stradă. Discret şi liniştit! O alternativă ideală pentru lanţurile mari de hoteluri. Ospitalitatea de mai mult de patru stele ne-a fost oferită de către personalul foarte bine pregătit, dedicat şi amabil – un concept simplu pus în practică.
Pentru mine şi soţul meu, această noapte a început ca o escapadă, faţă de zilele obişnuite alături de copil, de rutina oraşului şi a serviciului de zi cu zi. Cine ar fi spus că putem face asta atât de aproape, în inima capitalei? Am evadat cu succes dintr-o zi banală şi ne-am răsfăţat într-un stil haute-couture. Sunt convinsă că stilul şi designul hotelului ar satisface până şi cele mai sofisticate gusturi.

Una din cele 53 de camere era pregătită şi ne aştepta chiar pe noi. Ne aştepta o experienţă care avea să însemne mai mult decât un loc în care poţi poposi o noapte, pentru somn. Am admirat stilul rustic şi combinaţia perfectă între acest stil, şi cel modern (o cabină de duş adaptată zilelor noastre, un sistem video-TV de ultimă oră şi cele mai moi fotolii). Nu ştiam ce să facem mai întâi, ca nişte copii dornici să încerce tot ce le este pus la dispoziţie. Deşi era târziu, ne-am pus în funcţiune şi ultima picătură de energie pentru a testa sala de fitness. După ce în mod miraculos ne-am încărcat bateriile prin sport, ne-am relaxat la saună.
Hotel Boutique Moxa este mai mult decât un loc în care te acomodezi pentru o noapte, dacă eşti în tranziţie prin oraş. Cum spuneam, de la împrejurimi până la muzica de fundal, de la securitatea şi amabilitatea pe care ţi le oferă personalul până la delicioasele preparate ale bucătăriei, totul te face să uiţi de zgomotul Bucureştiului.

Se spune despre clienţii unui boutique hotel că şi ei, la rândul lor, sunt unici şi plini personalitate. Aceasta pentru că un astfel de hotel nu îţi oferă un stil generic, plictisitor şi banal, dimpotrivă, îţi oferă un stil de neuitat, cu atitudine. Îmi amintesc acum de un ceas foarte vechi, cu pendulă, atârnat în apropierea liftului, dar şi de un barometru foarte vechi (mi-a luat ceva până m-am prins ce este!). De asemenea, tablourile supradimenesionate îţi răpeau privirile pentru minute în şir, simţindu-te ca la muzeu. Paleta de culori interesante, ferestrele largi, draperiile din brocart… toate acestea te transpun într-un film special!
A doua zi dimineaţa, cu ochii crăpaţi de somn, am urmat dâra care împrăştia aroma de cafea. Am ajuns în restaurant şi am aşteptat nerăbdători micul dejun. Nu are rost să menţionez că un hotel mic înseamnă garanţia unui serviciu de calitate. Misiunea personalului de la, Moxa Boutique Hotel pare a fi o servire excepţională a clientului.
Nu pot să spun că ne-a fost uşor să părăsim camera care ne-a găzduit peste noapte, şi de care ne-am despărţit cu greu. Ce-i drept, chiar îţi este greu, cu atât mai mult cu cât ştii că fiecare cameră îţi oferă un alt decor.
Recomand acest hotel, unic în felul său, ca atitudine şi independenţă. Cunoşti expresia Bull’s Eye? Ei bine, exact aşa este aşezat acest boutique hotel, fix în inima Bucureştiului. Locaţia îi conferă o particularitate aparte, pentru că, deşi este poziţionat central, liniştea pe care ţi-o oferă, odată ce ai păşit înăuntru, te face să te transpui într-o altă dimensiune.

Când te cazezi în Hotel Boutique Moxa, pe lângă unicitate, ai acces la camere luxoase. Serviciile şi ospitalitatea de cea mai înaltă calitate te întâmpină încă din lobby. Te relaxezi la clubul de fitness şi Spa şi rămâi conectat la noutăţi prin wireless-ul prezent în fiecare cameră de hotel.

Pentru rezervări, poţi verifica disponibilitatea online, pe www.hotelmoxa.com, reservations@hotelmoxa.com, sau la:
Tel: (+4021) 650 55 55,
Fax: (+4021) 650 66 66.
Calea Victoriei nr 129, Sector 1, Bucureşti.

Comments

comments