Cinci moduri în care poţi să dai volum părului tău

Părul lipsit de volum este considerat de multe ori o povară pentru că, orice ai face, nu vrea să capete textură şi se încăpăţânează să stea lipit de cap.
În general, şampoanele care promit să-ţi confere volum nu au niciun efect asupra părului, dar nu este cazul să fii dezamăgită. Există cel puţin 5 moduri prin care poţi să-i dai viaţă părului tău şi să-l faci să capete un aspect sănatos şi sexy.

1. Foloseşte corect produsele de styling

Produsele de styling sunt esenţiale dacă ai un păr lipsit de volum şi vrei să-i dai viaţă. Nu ar trebui să-ţi lipsească niciodată din baie spuma pentru volum şi fixativul.
Un pumn de spumă ar trebui să-ţi ajungă pentru a crea volum la baza firului de păr. Dacă aplici prea mult produs, rişti să obţii un păr lipicios şi aspru.

2. Usucă părul corect şi adaugă bucle

Modul în care îţi usuci părul contează foarte mult în obţinerea volumului dorit. Nu este indicat să-l usuci cu capul în jos, deoarece părul se încâlceşte, iar volumul nu rezistă.
Cel mai bine este să-l usuci în răspăr, adică în direcţia opusă creşterii firelor, înclinând capul într-o parte şi în alta. Alternează aerul cald al foehnului cu aerul rece. În acest fel, volumul va rezista mai mult.

3. Tunde-te bob

Dacă ai părul scurt şi lipsit de volum, încearcă o tunsoare bob a la Victoria Beckham.
Această tunsoare în trepte te ajută să obţii volum de fiecare dată când îţi coafezi părul.
Nu uita de spumă şi fixativ, care vor adăuga un plus de textură firelor de păr.

4. Tapează-ţi părul

Taparea părului este o metodă clasică de a obţine un păr voluminos. Cu ajutorul unui pieptene cu dinţi deşi, tapează părul începând din creştet.
Aplică puţin fixativ sub suviţele de păr, pentru un plus de volum.
Dacă îţi rămân fire de păr dezordonate, treci uşor cu o perie peste ele.

5. Adaugă extensii sau accesorii pentru volum

Extensiile sunt o soluţie bună pentru ca părul tău vlăguit să capete volum, dar nu îţi sunt întotdeauna la îndemână.
De aceea, îţi recomandăm accesoriile pentru volum, cum sunt bureţii pentru cocuri.
Aceştia creează imediat impresia unui păr bogat şi sunt o soluţie excelentă dacă vrei să obţii coafuri ceva mai elaborate.

Comments

comments