Prima colecţie de cântece româneşti instrumentale pentru copii 0-3 ani

cd_copii-si-parinti

Bucureşti, 06 noiembrie 2014 – Revista Copii şi Părinţi lansează prima colecţie de cântece româneşti instrumentale pentru copiii cu vârsta între 0 şi 3 ani. Colecţia cuprinde mai multe volume, fiecare volum ilustrând un gen muzical diferit. Cântecele sunt transpuse instrumental şi adaptate pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 3 ani. Instrumente calde precum xilofonul, clopoţeii sau pianul, se apropie prin sunetele lor, de capacităţile de percepție ale copiilor. Muzica îi însoţeşte pe micuţi la masă, la somn, îi linişteşte sau îi binedispune.

Având la bază “Rockabye Baby”, o colecţie americană care a inspirat “Bebe Super Music”, scopul proiectului este unul educativ şi îşi propune să familiarizeze copiii cu valorile autentice din patrimoniul muzicii româneşti sau cu hiturile antrenante care au darul de a binedispune.

Primul volum cuprinde o serie de melodii care oferă ritmuri frumoase pentru relaxarea micuțului tău, tratând într-o manieră surprinzătoare folclorul românesc.

Playlist Volumul I – Folclor Românesc:

  1. Ciobănaş cu 300 de oi
  2. Mărie şi Mărioară
  3. Radu Mamii
  4. Ciocârlia
  5. Trandafir de la Moldova
  6. În grădina lui Ion
  7. Mărioară de la Gorj
  8. Cântă-mi lăutare
  9. Braşoveanca
  10. Dansul Pinguinului

 

Concept Manager: Dan Cojocaru, “Wagaboo Production”

Producător artistic: Victor Solomon – Asociaţia Culturală “Ne place muzica”

Producător: Revista “Copii şi Părinţi”

 

Background

Despre Copii şi Părinţi:

Copii şi Părinţi este o revistă glossy de parenting, cu frecvenţă lunară, cu un tiraj de 7000 de exemplare, cu apariţie nr. 1 în Ianuarie 2014. Revista are o acoperire naţională prin distribuţie în maternităţi, la cursurile de puericultură (organizate în cadrul Centrului de Evenimente Jubile The Balroom), Magazinul Bebe Tei, prin comenzi online www.bebetei.ro, comenzi online F64, magazinul din Bvd. Unirii (www.f64.ro), comenzi LibrariaOnline.ro (www.librariaonline.ro) şi târgurile de specialitate (Baby Expo, Baby Boom).

Publicaţia surprinde femeia din perioada sarcinii şi o însoţeşte pe aceasta pe perioada de creştere a copilului, trecând prin faza de sugar, mai apoi copil. Revista cuprinde rubrici variate dedicate creşterii copilului (Nutriţie, Sugar, Copil, Sfatul Medicului, Educaţie) dar şi secţiuni dedicate mamelor sau viitoarelor mame (Sarcină, Naştere, Frumuseţe, Sfatul Medicului, Sport, Cărți Recomandate, Am testat). Există câteva rubrici de interes şi pentru tătici, mai ales pentru aceia care nu pierd nicio secundă din viaţa copilului lor (Cu tati, Bebe Gadget, În vacanţă). În fiecare lună, coperta revistei este ocupată de familia unei vedete româneşti. Photo-shootingul realizat de către fotografi talentaţi va surprinde vedeta în relaţia sa cea mai naturală cu copilul.

 

Comments

comments