Cum ne ferim de soarele periculos!

promo-27

Este vară! Dă praful jos de pe grătar, scoate mobila care înfrumuseţează curtea şi puneţi mâna pe costumele de baie, pentru că zilele leneşe de vară sunt deja aici! Poţi avea o vară fără griji împreună cu familia ta; iată câteva sfaturi pentru a te asigura că aşa va fi!

Protejează-ţi micuţii de soarele puternic.

În primul rând trebuie să eviţi expunerea la soare între orele 10 şi 16 şi pe cât posibil să le amenajezi un loc de joacă la umbră, ferit de razele puternice ale soarelui. Pentru bebeluşi mai mari de 6 luni foloseşte cremă cu factor de protecţie UV 50+. Amenajează-i celui mic un cort cu protecţie împotriva razelor UV. Acesta poate fi un spaţiu care se transportă uşor şi este multifuncţional, în sensul că îl poţi folosi atât ca spaţiu pentru dormit dar şi ca loc de joacă. Nu uita să îl iei cu tine la ieşirile în aer liber!

Răcoare

Odată cu creşterea temperaturii, creşte şi îngrijorarea cu privire la epuizarea pe care o poate aduce căldura, celui mic. Printre simptome poţi descoperi oboseală, sete excesivă şi dureri musculare. Dacă micuţul nu se hidratează, această epuizare din cauza căldurii poate fi motivul unor probleme severe ulterioare. Poţi răcori copilul folosind un spray cu apă sau chiar un furtun. Dacă acesta are o febră ridicată, gheaţa plasată în zona axilei se pare că dă rezultate bune. Se ştie faptul că micuţii sunt foarte sensibili la boli relaţionate cu caldură aşa că este mai bine să îi protejezi cât de mult poţi. Un amănunt extrem de important este să nu laşi niciodată copiii în maşină şi în niciun caz nesupravegheaţi!

Feriţi-vă de albine

Albinele sunt atrase de flori, aşadar nu folosi modele cu flori în hăinuţele pe care le alegi pentru micuţul tău, sau cu atât mai mult nu folosi deodorante cu miros floral. Dacă totuşi o albină zboară în jurul copilului tău, este foarte important să rămâi liniştită şi să o alungi cu grijă şi calm. Dacă micuţul tău este înţepat de o albină, încearcă să răzuieşti bine zona cu muchia unui card, pentru a înlătura acul. Apoi, pentru neutralizarea veninului aplică un balsam natural pe care să îl laşi aproximativ 30 minute pentru a-şi face efectul. Apoi aplică comprese reci şi dă-i micuţului un antihistaminic pe cale orală penturu a reduce umflăturile. Dacă situaţia nu se ameliorează este bine să iei legătura cu medicul pediatru.

În apă, dar cu limită – Din păcate, înecul rămâne cauza principală a decesului infantil. Este recomandat să nu implicaţi copiii mai mici de patru ani în cursuri de înot. Dacă totuşi doreşti să îi laşi să se bucure de apă, este bine să îi poţi supraveghea extrem de atent, să fii la distanţă foarte mică, pentru a interveni în caz de orice!

Babymoov- Cort anti-UV Little Babyni 2 în 1 este un spaţiu de joacă portabil sau un spaţiu pentru dormit, care poate fi transportat uşor în orice călătorie alături de bebeluş. Datorită acestui cort anti-UV, bebeluşul va fi protejat împotriva a 99% dintre razele dăunătoare UVA şi UVB, împotriva nisipului şi a vântului.

Comments

comments