Cum să alegi leagănul portabil potrivit

noutati_4

Să alegi un leagăn portabil poate fi o experienţă interesantă şi incitantă, dar de asemenea poate fi şi o decizie greu de luat. Unele leagăne se… leagănă, altele vibrează, unele sunt cu cântecele, altele nu scot nici un fel de sunet, leagăne mari, leagăne mici, leagăne colorate, leagăne cu jucării… Pentru că balansoarele portabile pentru bebeluşi au atât de multe caracteristici, sunt dificil de comparat, dar o dată ce ştii care sunt lucrurile importante pentru tine, atunci alegerea poate fi făcută mult mai uşor.
Cum să compari leagănele portabile pentru bebeluşi:

1.Uită-te la preţ.

Leagănele mai scumpe pot fi mai bune din punct de vedere calitativ, sau pot oferi mai multe opţiuni, decât cele mai ieftine. Când vine vorba de leagăne, ca de altfel şi de orice alt produs, dai cât face, dar din moment ce bebeluşii cresc atât de repede, nu e nevoie să cheltuieşti foarte mulţi bani. ţine minte că dacă îţi doreşti mai mulţi copii, leagănul poate fi folosit pe o perioadă mai îndelungată de timp, aşa că o investiţie mai mare poate fi opţiunea potrivită.

2.Fii atentă la materialul din care e fabricat.

Dacă bebeluşul tău îşi iubeşte leagănul, aşa cum presupunem că ar trebui să se întâmple, materialul din care acesta este fabricat trebuie să fie rezistent la pete. Asigură-te că materialul este durabil, şi că ori poate fi scos cu uşurinţă pentru a fi spălat, ori poate fi uşor curăţat.

3.Hotărăşte-te unde vrei să-l foloseşti.

Unele leagăne sunt mai portabile decât altele. Cele care sunt mai joase, sunt adesea mai uşoare, dar nu oferă muzică sau lumini. Dacă ceea ce cauţi este un leagăn pe care să-l iei cu tine la casa bunicii, ceva mai mic poate fi mai util; dacă ai o sufragerie mare şi intenţionezi să îţi laşi micuţul să se joace cât timp tu bei un ceai (fiind desigur în apropiere, şi cu ochii pe el!), atunci un leagăn mai mare, cu mai multe jucării este mai potrivit.

4.Ia în considerare sursa de alimentare.

Unele leagăne folosesc doar baterii, altele merg doar băgate în priză, iar altele folosesc ambele surse. Dacă pleci în camping, undeva unde electricitatea nu este o opţiune, un leagăn portabil pe baterii este alegerea evidentă. Dacă micuţul tău petrece mult timp în leagăn, atunci schimbatul bateriilor tot timpul ar putea fi o bătaie de cap prea mare. Cunoaşte-ţi opţiunile şi locul unde vrei să foloseşti leagănul înainte să faci o alegere.

5.Decide ce caracteristici sunt mai importante pentru tine.

Îţi doreşti o jucărioară care să-l ţină ocupat pe micuţul tău? Sau ai nevoie de ceva care să-l ajute pe bebeluş să se relaxeze? Este un lucru ştiut că balansoarele ajută mult atunci când este vorba de colici, iar unele chiar au lumini ce pot fi folosite peste noapte pe post de lumini de veghe.

Leagănul portabil Comfort & Harmony – Sandstone utilizează tehnologia inovativă TrueSpeed care menţine vitezele de legănare a bebeluşului, chiar şi pe măsură ce acesta creşte şi devine mai greu. Materialele deosebit de moi şi delicate, perniţa suplimentară din zona capului – transformă leagănul într-un cuib confortabil şi relaxant pentru bebeluşi!

 

 

Comments

comments