Curs de Design Vestimentar pentru mămici creative

promo-dalles-go

Maternitatea este, dincolo de toate, un moment de redescoperire şi reinventare a femeii. Aducerea pe lume a unui copil vine la pachet cu multe responsabilităţi pentru mame, dar şi cu descoperirea unor resurse de energie de care multe dintre noi nu ne credeam în stare. Iată de ce unele mămici profită din plin de concediul de creştere a copilului pentru a se întoarce la vechile pasiuni sau pentru a încerca ceva nou şi, de ce nu, pentru a lansa un business pe cont propriu.

Dacă moda este pasiunea ta şi ai visat mereu să îţi găseşti locul în acest domeniu creativ, Dalles GO, cea mai mare platformă de cursuri after work din România, te invită la cel mai complex curs de Design Vestimentar din mediul extra-universitar. În cele patruzeci de cursuri intensive, care au loc în weekend – când e mai uşor pentru tătici şi bunici să îţi ţină locul acasă – vei parcurge toate etapele realizării unei colecţii vestimentare, de la idee, moodboard-uri şi schiţe la tipare, mostre şi piese propriu-zise. Cursul este susţinut de designerii Lena Criveanu şi Melania Ţucureanu, împreună cu invitaţi speciali din domeniu, de la designeri şi specialişti în tipare la stilişti şi editori de modă. Ovidiu Buta şi Lucian Broscăţean vor vorbi şi ei despre munca din spatele unei piese vestimentare, despre cum se realizează o prezentare de modă şi cum se vinde o colecţie.

Cursul debutează cu noţiuni generale legate de modă: revoluţiile care au schimbat moda ultimului secol, principalele tendinţe din moda contemporană, precum şi curentele existente în prezent (şcoala italiană, franceză, londoneză, japoneză, belgiană). Veţi deprinde noţiuni despre cromatică, compoziţie, ritm, veţi învăţa să distingeţi între siluetele de bază şi tipurile de volumetrii existente. Pentru aceasta veţi studia şi decodifica sute de imagini, veţi realiza zeci de schiţe şi vă veţi juca cu colaje până veţi ajunge să realizaţi un story-board relevant. Veţi învăţa care sunt tiparele de bază şi cum pot fi acestea transformate în piesele cheie ale colecţiei. În final veţi lucra cu materiale pe manechine de croitorie, veţi învăţa să vă jucaţi cu volumetrii şi veţi realiza efectiv câteva piese vestimentare. Cursul se va încheia cu prezentarea unei colecţii de grup.

Rezervă-ţi şi tu locul în noua serie de cursuri, programată să înceapă în această iarnă!
Înscrierile se fac pe www.dallesgo.ro / info@dallesgo.ro / 0769 041 711.

Comments

comments