De ce are HiPP propria sa siglă ORGANICĂ?

HiPP_Logo_Organic_CSP_04.2016

Interesul pentru produse de calitate organică este în creștere. Dar garantează într-adevăr calitatea organică o nutriție sănătoasă?

În zilele noastre, chiar și ciocolată sau biscuiți, pot fi de calitate organică, dacă respectă prevederile legale.

Prof. Dr. Claus Hipp a influențat agricultura organică în Germania ca nimeni altcineva. De mai bine de 60 de ani, într-un moment în care producţia ecologică nu era un subiect cunoscut, HiPP a început să producă ecologic.

Astfel, HiPP a pornit împotriva curentului și a promovat agricultura organică din convingere absolută, setând standarde noi ale calității hranei pentru copii.

Aceste politici de calitate sunt luate în considerare la alegerea solului, plantare și procesare, și sunt prezente în cazul fiecărui borcan HiPP de calitate organică.

Sigla UE a calităţii ecologice reprezintă, de asemenea, un simbol al calităţii. Regulamentul UE privind Agricultura Ecologică este un lucru bun. Interzice utilizarea spray-urilor chimice și sintetice și a fertilizatorilor, ingineria genetică în cazul plantelor, coloranții artificiali și conservanții, și aromele și potențatorii de aromă.

Noi, la HiPP, ţintim către valori mult mai mici decât cele impuse de lege: acest lucru înseamnă că nu permitem aceste reziduuri și, prin urmare, facem teste de calitate la cel mai înalt nivel tehnologic.

Doar produsele de cea mai bună calitate organică sunt puse în borcane și primesc Sigla HiPP Organic.

Testăm peste 1000 de substanțe dăunătoare, ceea ce este semnificativ mai mult decât ceea ce cere legea. Ceea ce cumpărați într-un borcan al nostru a trecut prin până la 260 de teste.

Suntem cu siguranță mai stricți decât prevede legea. Cu tehnologia noastră sensibilă de măsurare, putem detecta un singur grăunte de sare într-o piscină de 25 m.

HiPP a impus limite extrem de stricte, în mod voluntar, ținând cont de toate substanțele dăunătoare și impuritățile cunoscute în prezent.

Împreună suntem dedicați pentru a oferi cea mai înaltă calitate. Și asta încă de la început.