De meserie, tătic full-time!

interviu_chitu

Pentru cine nu îl cunoaşte încă pe Mihai Chiţu (mare ne-ar fi mirarea să fie cineva care nu a auzit de el încă), începe să fie un nume răsunător pe piaţa de muzică românească, mai ales după câştigarea celui de-al treilea sezon al emisiunii Vocea României. S-a făcut remarcat în finală, când a câştigat, clasându-se pe locul I cu 37,34% din voturile telespectatorilor. Nu mulţi ştiu că Mihai cântă de la 5 ani şi că atunci când şi-a dat seama că are talent, era deja în liceu. Despre meseria de tătic şi cap de familie ne-a povestit nouă cu lux de amănunte, aşadar te invit să citeşti interviul acordat pentru Copii şi Părinţi.

1. Cum te visai ca tată când erai adolescent şi cum este în realitate să creşti un copil?

Nu mă gândeam neapărat la cum va fi când voi avea un copil, nu cred că este un lucru tipic bărbaţilor să ne imaginăm în rolul de tată. M-am bucurat enorm când a venit Riana în viaţa noastră şi nu am simţit că s-a schimbat ceva, toate lucrurile au venit natural. Nu am citit cărţi despre „cum este să fii tată”, m-am sfătuit cu părinţii mei, care m-au ghidat în meseria de tătic.

2. Ce îţi place cel mai mult la „meseria” de tătic?

Cred că vă spun un lucru perfect normal şi absolut banal, simplu fapt că îmi petrec timpul cu ea este minunat!

3. Povesteşte-ne cea mai frumoasă zi de când există Riana în viaţa voastră.

Cu Riana am trecut prin momente mai puţin plăcute aşa că ne bucurăm în fiecare zi că este sănătoasă şi ne zâmbeşte în fiecare dimineaţă din pătuţul ei.

4. Dacă te-ai putea întoarce în timp, ce ai face diferit?

Sunt multe lucruri pe care le-aş fi făcut diferit, dar din păcate mi-am dat seama după ce a trecut ceva timp. Motto-ul „înveţi din greşeli” mi se potriveşte perfect, dar nu aş vrea să le enumăr pentru că asta nu mă ajută să nu le mai fac pe viitor.

5. Te-ai gândit vreodată la momentul în care micuţa ta va aduce acasă primul ei prieten? Cum crezi că vei reacţiona?

Sunt un om perfect normal şi înţeleg evoluţia naturală a lucrurilor aşa că reacția va fi: „Intraţi în casă!”

 mihai_chitu_interviu

6. Care sunt lecţiile pe care le-ai învăţat ca tată?

O să îţi spun chiar două, prima lecţie este faptul că meseria de tătic este una full time şi nu merge cu jumătăţi de măsură, iar lecţia numărul doi este că un părinte trebuie să fie ferm în educaţia copilului!

7. Ce viitor visezi pentru micuţa ta?

Nu mi-a plăcut niciodată să fac asta şi indiferent de ce va decide pentru viaţa ei eu voi fi alături de ea necondiţionat.

8. Care este cea mai mare responsabilitate ca părinte?

Copilul în sine!

9. Dar cea mai mare recompensă?

Când o văd că este sănătoasă şi zâmbeşte!

10. Iar acum te rog să ne spui în ce proiecte eşti implicat şi pe când un nou hit?

Avem un nou proiect intitulat „City Session”, iar single-ul va fi lansat în noiembrie. Până atunci vă aştept pe pagina mea de facebook unde postez toate informaţiile legate de mine şi tot acolo găsiţi şi informaţiile despre concerte.

Comments

comments