Despre noi

 

O revistă lunară de excepţie

Copii şi Părinţi este o revistă glossy de parenting, cu frecvenţă lunară, care a văzut lumina tiparului pentru prima dată în luna Ianuarie 2014. Publicaţia surprinde femeia din perioada sarcinii şi o însoţeşte pe aceasta pe perioada de creştere a copilului, trecând prin faza de sugar, mai apoi copil. Revista cuprinde rubrici variate dedicate creşterii copilului (Nutriţie, Sugar, Copil, Sfatul Medicului, Educaţie) dar şi secţiuni dedicate mamelor sau viitoarelor mame (Sarcină, Naştere, Frumuseţe, Sfatul Medicului, Sport, Cărți recomandate, Am testat). Există câteva rubrici de interes şi pentru tătici, mai ales pentru aceia care nu pierd nicio secundă din viaţa copilului lor (Cu tati, Bebe Gadget, În vacanţă).

Fiecare informaţie pe care o vei afla din revista Copii şi Părinţi este ancorată în prezent şi se adresează părinţilor educaţi. Fără idei preconcepute, revista oferă informaţiile esenţiale despre sarcină, creşterea copilului şi educaţie. Colaboratorii nostri lunari sunt specialiști în domeniu, aceştia scriind articole din diferite specializări (ginecologie, neonatologie, pediatrie, psihoterapie, psihologie, dermatologie, stomatologie).

Cu un layout modern, îşi atinge scopul de a relaxa cititorul. Părinţii află lucruri importante despre copilul lor într-un timp foarte scurt, câştigând momente de relaxare alături de micuţii lor.

Revista Copii şi Părinţi are o un tiraj de 1500 de exemplare cu o acoperire naţională prin distribuţie în maternităţi, la cursurile de puericultură și alăptare.

În fiecare lună, coperta revistei este ocupată de familia unei vedete româneşti. Photo-shootingul realizat de către fotografi talentaţi va surprinde vedeta în relaţia sa cea mai naturală cu copilul.

Dacă eşti o mămică interesată de subiecte legate de creșterea copilului între 0 şi 5 ani, găseşti în revista Copii şi Părinţi, varianta tipărită, cele mai accesibile informaţii despre sarcină şi creşterea copilului, care îţi vor oferi un tonus bun înainte şi după naştere.

Disclaimer:

Informațiile pe care le include publicația sunt exclusiv generale și obiective și nu au calitatea de a înlocui sfatul medicului sau alte opinii de natură legală, pe care specialiștii le pot oferi. Cititorii sunt sfătuiți să ceară părerea avizată a pediatrului în ceea ce privește problemele medicale ale copiilor, schemei de nutriție sau de îngrijire a bebelușului.

Reproducerea integrală sau parțială a textelor sau ilustrațiilor de pe revistacsp.ro este posibilă numai cu acordul prealabil scris al Copii și Părinți.

Întreaga responsabilitate pentru conținutul materialelor le revine autorilor acestora.

 

Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Copii si Parinti si imputernicitii sai prelucreaza date cu caracter personal, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in calitate de operator date cu caracter personal, inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in baza notificarii nr. 31254.

 

Atunci cand accesati site-ul si ne comunicati date sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe site, datele si informatiile cu caracter personal comunicate vor putea fi folosite de catre Copii si Parinti: (i) in vederea imbunatatirii de catre Copii si Parinti a produselor si serviciilor oferite, precum si a administrarii relatiei cu clientii sai; (ii) in scopuri de reclama, marketing si publicitate (inclusiv marketing direct) constand in efectuarea de comunicari comerciale prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare directa; (iii) servicii de comunicare electronice; (iv) in vederea intreprinderii de alte activitati de catre Copii si Parinti, permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari separate exprese din partea utilizatorului.

 

Accesarea site-ului si oferirea de date sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe site constituie consimtamantul utilizatorului ca datele sale personale sa fie stocate intr-o baza de date a administrata de Copii si Parinti si imputernicitii sai. Toate datele oferite de utilizator prin intermediul utilizarii acestui site sunt colectate si prelucrate de catre Copii si Parinti si de catre imputernicitii sai si vor putea fi folosite de catre Copii si Parinti si imputernicitii sai în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai sus. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Copii si Parinti sau imputernicitilor sai sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

 

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, utilizatorul poate solicita, cu titlu gratuit, o data pe an, confirmarea faptului ca datele sale sunt sau nu prelucrate, poate interveni asupra datelor transmise, poate formula opozitie impotriva prelucrarii datelor pentru motive intemeiate legate de situatia sa particulara. Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert sau sa fie dezvaluite unor terti in asemenea scop.

 

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa postala: Copii si Parinti SRL, Voluntari, Bld. Voluntari nr. 93-95, sc. 2, et. 4, ap. 37, judetul Ilfov sau la adresa de e-mail office@revistacsp.ro.

 

© 2013 Toate drepturile rezervate.

2 Raspunsuri to “Despre noi”
 1. Alexandru Oniga spune:

  Buna Ziua,

  Daca sunteti amabili, imi puteti spune daca aveti de gand sa organizati cursul de puericultura si in luna mai?

  Multumesc anticipat.

  Cu stima,

  Alexandru Oniga

 2. admin spune:

  Buna ziua, vom organiza si in luna mai cursuri de puericultura. Vom afisa datele saptamana urmatoare. O zi frumoasa!