Destinaţii de vis în care să mergem cu copiii în vacanţa de iarnă

promo-bucovina

Cu toţii ne gândim până în cele mai mici detalii la dorinţele copiilor noştri şi încercăm să le împlinim toate visele. Ce ar fi ca anul acesta să faceţi din vacanţa de iarnă o experienţă de neuitat? Există câteva destinaţii turistice care în această perioadă a anului au o atmosferă absolut specială de care trebuie să vă bucuraţi măcar o dată in viaţă.
Austria (Tirol, Innsbruck şi Salzburg) – Tirolul are peste 70 de staţiuni de schi şi aproape 1000 de kilometri de zone schiabile ce includ toate gradele de dificultate. În Zillertal, de exemplu, puteţi să vă bucuraţi de nesfârşitele pârtii nocturne, iar Ötztal vă oferă posibilitatea de a schia pe 3 piscuri de 3000 m altitudine. După aventura pe pârtie delectaţi-vă în spaţiile recreative recunoscute pentru atmosfera prietenoasă.

În Innsbruck, capitala Tirolului, puteţi vedea celebrul „Acoperiş de Aur“, palatul imperial Hofburg, trambulina de sărituri Bergisel sau noul muzeu Tirol Panorama. Cele 9 staţiuni din zonă sunt o tentaţie pentru cei care vor să încerce schiul pe pârtiile olimpice. Dacă vreţi să simtiţi din plin bucuriile zăpezii nu uitaţi să daţi o tură în snowpark-ul din Nordkette.

Salzburg, oraşul lui Mozart, este o adevărată încântare în perioada iernii, pieţele şi clădirile istorice capătând o atmosferă de poveste. Furaţi de mirosul de castane coapte mergeţi într-o plimbare lejeră către Domul din Salzburg şi Palatul Residenz.

Suedia – Abisko, cel mai nordic sat european din Suedia, este locul ideal în care puteţi admira răvăşitoarea auroră boreală. În imediata apropiere se află Parcul Naţional Abisko unde vă puteţi plimba în sănii trase de câini husky. Nu rataţi nici Kiruna, oraşul în care vă aşteaptă “plin de căldură” renumitul hotel de gheaţă.

Parcul Disneyland – Paris, este visul oricărui copil, indiferent de anotimp. Pentru o experienţă completă este recomandat să alocaţi două zile acestei destinaţii: o zi pentru Walt Disney Studios şi o zi pentru Disneyland Park, cele două zone ale parcului.
Disneyland Park este împărşit în: zona dedicată Statelor Unite, un bulevard tipic american al anilor 1900, Frontierland sau zona Vestului Salbatic, Fantasyland, acolo unde poveştile prind viaţă, Discoveryland, cu elemente din spaţiul cosmic şi Adventureland, unde îi veţi descoperi pe Robinson Crusoe, Indiana Jones, Jack Sparrow şi Piraţii din Caraibe. În Walt Disney Studios se regăsesc aproape toate filmele realizate de Walt Disney.

Oriunde veţi alege să petreceţi vacanţa de iarnă, nu uitaţi că în sezonul rece hidratarea celor mici este cu atât mai importantă cu cât organismul este mai sensibil. Aceştia îşi pot umple singuri recipientul cu apă proaspătă de la cutiuţa cu robinet Bebe Bucovina, cu care le puteţi prepara delicioase ceaiuri sau sucuri de fructe.
Ambalajul ultraigienic, produs în mediu steril, unic pe piaţa apelor minerale naturale din România, asigură menţinerea proprietăţilor apei Bucovina, chiar şi după deschidere. Apa minerală naturală plată Bucovina are cel mai mic reziduu sec dintre toate apele din România (74mg/l, total minerale dizolvate la 180°C) şi este recomandată de Institulul pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului “Alfred Rusescu” pentru consumul zilnic şi prepararea hranei copiilor.

Comments

comments