Detoxifierea pentru o piele mai frumoasă

Detoxifierea pentru înfrumuseţarea pielii este importantă, atât pentru menţinerea frumuseţii unei persoane, cât şi a stării sale generale de sănătate. Pielea este expusă în mod constant la toxine prin: clorul din apa cu care te speli, razele ultraviolete ale soarelui şi aproape orice atinge pielea. Drept urmare, nu poţi avea o piele frumoasă dacă aceasta este încărcată cu toxine.

Toxinele depuse în ţesuturi pot veni în contact direct cu celulele pielii şi le pot distruge. Toxinele sunt principala cauză a deteriorării şi îmbătrânirii pielii. Pentru o detoxifiere eficientă a organismului trebuie să începi cu reducerea sau evitarea expunerii la toxine şi apoi cu eliminarea acestora.

Eşti ceea ce mănânci. Ca atare, trebuie să consumi fructe şi legume care îţi păstrează o stare optimă de sănătate şi facilitează detoxifierea pielii, cum ar fi avocado, mere, sparanghel şi morcovi. Beţi multă apă pentru a ajuta procesul de detoxifiere naturală a corpului. Dacă este posibil, consumă alimente organice, pentru a diminua cantitatea de toxine care intră în organismul tău.

Cafeaua, alcoolul si tutunul de orice fel acţionează în mod negativ asupra corpului si a pielii. Trebuie să diminuezi sau, cel mai bine, să elimini consumul acestor substanţe din viaţa ta.
Atunci când faci exerciţii, se iniţiază procese prin care toxinele sunt eliberate. În urma efortului fizic transpiri, elimini sudoare, este accelerată circulaţia sanguină, este stimulată funcţia sistemului limfatic şi se descompun grăsimile. Toate acestea sunt moduri prin care toxinele sunt eliminate din organism. Fă cel puţin 30 de minute de exerciţii cardio pe zi şi te poţi detoxifia suficient pentru a avea o piele frumoasă.

Gestionează stresul. Ai auzit probabil de mai multe ori acest sfat. Este bine să îl urmezi deoarece cercetările au demonstrat că stresul poate avea un efect de îmbătrânire asupra pielii. Stresul poate adăuga riduri suplimentare pe suprafaţa pielii tale.
Pentru a gestiona stresul încearcă să meditezi timp de 30 de minute pe zi, încercă să descoperi părţile pozitive ale vieţii tale şi zâmbeşte. Vei vedea că stresul este adesea numai în mintea ta.

Detoxifierea pentru înfrumuseţarea pielii presupune şi răsfăţul părţii exterioare a corpului. Poţi începe cu faţa, recomandate fiind măştile cu ingrediente naturale sau îţi poţi relaxa trupul câteva minute la saună sau masaj. Toate aceste acţiuni permit corpului să elimine toxinele şi să ţină stresul la distanţă.

Sursa: Sfatul medicului.ro

Comments

comments