Cum a fost la evenimentul Mami e fantastica

 

cover-mami-e-fantastca

La inceputul lunii martie, Revista Copii si Parinti a reunit peste 30 de mamici (alaturi de familiile lor) in cadrul unui eveniment special, in care le-am sarbatorit chiar pe ele, de ziua Femeii! Intalnirea a avut loc la The Little Gym, vineri, 6 martie.

Dupa-amiaza a debutat cu un moment extrem de inspirational sustinut de Ionelia Eftimie, Life Coach la Elite Life apoi, impreuna cu Tily Niculae, care a moderat intregul eveniment, am desemnat 3 fericite castigatoare ale unui make-up (profesional, realizat cu produse Inglot) si hair styling (profesional, realizat cu produse L’Oreal) – totul LIVE, in cadrul evenimentului. Echipa de Make-up si Styling Uca Studio a oferit unul dintre cele mai frumoase cadouri de ziua Femeii!

Dupa nastere, multe mame isi pierd stima de sine, aceasta devenind o piedica in dezvoltarea lor personala si a relatiei pe care o au cu cei din jur. Speaker-ii nostri au lansat dezbateri libere, ajutandu-le pe mame sa-si recapete increderea in sine si inspiratia. In aceasta idee, am continuat discutiile impreuna cu specialistii invitati:

Psihoterapeut si Psiholog Carla Pinzaru, www.mirroringmothers.com care a vorbit despre modificarile care se petrec la nivel de trairi psihice dupa nastere si despre schimbarile pe care le aduce copilul in viata de cuplu. Medic Pediatru si Specialist Nutritie pediatrica la Medconsultcare, Dr. Alina Antohe le-a vorbit mamicilor despre constientizarea momentului alaptarii si cum poti imbina cu succes alaptarea si dieta. Medicul Pediatru Andreea Manda le-a vorbit mamicilor despre alergiile de primavara pe care le pot intampina cu micutii lor si cum le putem combate, iar Gimnasta Cristina Nedelcu, Manager The Little Gym le-a povestit mamicilor cat de important este sportul si cum poate acesta sa insemne foarte mult pentru sanatate dar si cum te poti bucura de sport ca modalitate de socializare.

La final, domnul Mihai Stefan, Instructor auto, ne-a facut o demonstratie in ceea ce priveste siguranta data de scaunele auto pentru copii si le-a informat pe mamici cu privire la noile reglementari ale legii cu privire la transportul copiilor in autovehicule.

Pe langa socializare, un bufet cu multe delicatese si foarte multe poze, invitatii nostri s-au bucurat de un moment special, si anume interactiunea directa cu partenerii nostri, care au avut spatiu pentru expunerea produselor, acesta fiind la indemana parintilor pentru testare la fata locului.

Momentul tombolei a surprins placut pe toata lumea, pentru ca mamicile au primit cadouri frumoase, de aceea, multumim pe aceasta cale partenerilor nostri:

Bioderma, 9 luni, Bbebe Brands si Solaris si in mod special: Bebe Tei, Farmacia Tei, Uca Studio si gazdei noastre: The Little Gym.

Comments

comments

1 Raspuns to “Cum a fost la evenimentul Mami e fantastica”