Am fost în paradis!

in-vacanta

Parcurile acvatice sunt viaţa mea! Mă rog, pentru o înotătoare nu prea experimentată, pot să spun că vizita la Paradisul Acvatic a fost ceva mai plină de adrenalină decât pentru un înotător pasionat. Dar, cum aici, se reduce totul la distracţie, nu contează cât eşti de avansat în tehnicile înotului, ci mai degrabă cât de bine ştii să te bucuri de toate tentaţiile pe care ţi le oferă locul.
Fetiţa noastră este cam micuţă ca să înţeleagă despre ce este vorba, însă copilaşul prietenilor cu care am fost la Paradisul Acvatic (2 ani) a înţeles esenţa. O să vă explic pe larg cum puteţi să vă bucuraţi de o zi minunată într-un parc acvatic, împreună cu micuţul vostru.
În primul rând, înainte de-a porni la drum, caută bine înainte locul ideal pentru distracţia copilului. Dacă ţelul tău principal este să-ţi distrezi copilul, mai degrabă decât să testezi tu însuţi noul tobogan cu super rotiri-periculoase care se lasă cu palpitaţii la inimă, poţi evita locurile foarte aglomerate, şi mă refer aici la parcurile acvatice mari şi extravagante. Foarte important este că odată cu asta mai tai şi din costuri.

Când să mergem?

Un alt aspect important este să plănuieşti ca vizita să se întâmple undeva în timpul săptămânii. Este cu mult mai bine pentru micuţul tău, care riscă să fie iritat dacă alegi să-l duci într-o înghesuială de week-end. Ca moment al zilei este indicat să alegi dimineaţa şi cu cât este mai aproape de ora deschiderii, cu atât mai bine, pentru că vă veţi alege locurile cele mai ferite de razele puternice ale soarelui şi vă puteţi bucura de bălăceală în voie, până când începe să se aglomereze.

Preţuri bune!

Preţul unui suc nu depăşeşte 7-8 lei iar o pizza nu costă mai mult de 27 lei.  Poţi alege o limonadă şi un fel de mâncare specială pentru copii, iar pentru acestea ai nevoie de un buget de maxim 30 lei. Dacă ai plănuit o zi întreagă de distracţie, trebuie să iei în calcul câte două mese pentru fiecare membru al familiei.

Ce punem în bagaj?

Un alt aspect important este pregătirea bagajului şi ce este mai important să luăm la noi, astfel încât să nu ajungem să plecăm cu jumătate de dressing. Tot ce trebuie să reţii este să nu pleci de acasă fără pălării de soare, cremă de protecţie solară şi scutece în plus. Chiar dacă micuţul tău are un model de cărucior pentru care a cam crescut, este bine totuşi să îl aveţi la voi, tocmai pentru perioadele de somn, când vă puteţi adăposti într-un loc liniştit, iar micuţul se poate bucura de odihna necesară.

Plănuieşte bine!

Un parc acvatic îţi oferă extrem de multe distracţii, tocmai de aceea este bine să ai planul bine stabilit încă de la început, tocmai pentru ca distracţia să nu se tranforme în haos. În timp ce unul din parteneri se bucură de relaxare, celălalt poate supraveghea micuţul care se va juca într-un cadru special creat pentru el. Există un bazin cu apă caldă, special creat şi amenajat pentru confortul şi siguranţa copiilor. Calitatea apei este atent monitorizată prin intermediul sistemelor de filtrare şi prin dezinfectări regulate. De asemenea, există şi o minipiscină interioară, dar şi una în aer liber – acestea oferind plăcerea şi distracţia copiilor.
Copilul tău este mai mare de 4 ani? Ei bine, să ştii că există aici un mod inedit de distracţie şi chiar de adrenalină. Minitobogane sunt sistuate în interiorul piscinei pentru copii, pentru ca aceştia să se poată distra şi juca în apă.

O pauză de joacă?

Există aici căsuţe de joacă, jucării gonflabile şi multă bună dispoziţie. În lumea colorată a Paradisului Acvatic îi poţi oferi o pauză de joacă micuţului tău, într-o atmosferă relaxantă.

Distracţie pentru adulţi

Pe timpul verii relaxarea şi distracția se extind şi pe cei 12 000 de metri pătraţi destinaţi sezonului estival. De asemena te poţi relaxa şi pe şezlongurile special amenajate în jurul bazinelor. Pentru senzaţii tari există trambulinele pentru sărituri şi toboganele cu apă. Nu uita însă că pentru a evita accidentele este important să respecţi regulile de utilizare a trambulinelor pentru sărituri, cât şi poziţia corectă care trebuie adoptată pentru sărituri.

Relaxare?

Da, vorbim şi despre relaxare. Începem cu bazinul care este prevăzut cu duze pentru hidromasaj şi duşuri cervicale, astfel că ai mai multe variante de a te detensiona şi de a scăpa de stres. Tot aici se desfăşoară şi şedinţele de aqua gym. Pentru relaxarea ta, Paradisul Acvatic vine în întâmpinare cu saună finlandeză, bio-saună, saună umedă, grotă de relaxare, jacuzzi şi şedințe de masaj.

Program de vară
(15.06-2.09)
Luni: 14:00 – 22:00
Marţi-Vineri: 10:00 – 22:00
Sâmbătă-Duminică: 09:00 – 22:00
Preţul pentru 2 ore este de 30 lei, pentru 3 ore costă 40 lei, iar de la 4 ore în sus, preţul este de 55 lei pentru o persoană. Copiii plătesc biletul la valoare de 25 lei pentru o zi întreagă.

Comments

comments