Giulia, cea mai fericită mămică!

interviu_12

Giulia nu este singura vedetă care a evitat să se lase absorbită complet de îndatoririle de mămică şi a ales să aibă grijă să se întreţină. Reuşeşte cu brio să se împartă între viaţa personală şi cea de familie, iar rezultatele sunt pe măsură.  Află din interviul de mai jos cum s-a transformat cântăreaţa de când “pitica”, aşa cum o alintă pe fiica ei, Sabina Antonia, a venit pe lume, ce influenţă a avut aceasta asupra relaţiei pe care părinţii ei o au, dar şi ce planuri de viitor are artista.

Numele fetiţei tale e foarte frumos,  Antonia Sabina. Cum l-aţi ales?

Sabina este numele mamei lui Vlad, Antonia este un nume care ne-a plăcut foarte tare si ne-am decis ca pe fetiţa noastră să o cheme aşa datorita Antoniei-cântăreaţa!

Care a fost cel mai frumos şi emoţionant moment de când ai devenit mămică?

Sunt foarte multe momente emoţionante, prima îmbrăţişare, primele cuvinte, prima oară când pitica noastră a mers sau primele ieşiri la plimbare. Imi este tare greu să aleg doar un singur moment!

Povesteşte-ne un pic despre Antonia: ce personalitate are?

Foarte multă energie!!! Un copil extrem de activ şi încăpăţânat. Îi place să deseneze atât cât poate la vârsta ei şi îi place să danseze.

Ce talente ai descoperit la fiica ta, ce îi place să facă cel mai mult?

Dansul, are deja piese preferate şi a învăţat să pornească singurică muzica în casă şi se distrează singurică!

Cum recomanzi celorlalte mămici începătoare să îşi ajute micuţii să treacă prin etapele fireşti ale dezvoltării? Mă refer aici la colici, erupţia dinţişorilor, vaccinuri, primii paşi. Tu cum ai făcut faţă acestor evenimente unice?

Am citit destul de mult în perioada cât eram gravidă! Forumurile de proaspete mămici erau nelipsite, însă cel mai mult m-a ajutat mama mea care m-a susţinut constant şi, evident, soţul meu.

Vlad este un tată iubitor care se preocupă constant de Antonia. Am fost speriată la început, nu ştiam cum să mă comport în primele luni, mi se părea că nu fac nimic bine, însă în timp am realizat că totul era doar în capul meu.

Este Antonia mofturoasă când vine vorba de mâncare? Ai câteva reţete speciale pe care i le prepari şi pe care ai vrea să le împărtăşeşti cititoarelor noastre?

Deloc, aici mă declar o mămică norocoasă. Mănâncă aproape orice, însă preferatele ei sunt bananele.

Care sunt cele mai bune practici în „cariera” de mămică?

Să ai încredere în tine!

Cât de repede ai revenit pe scenă după naşterea micuţei tale? A fost grea decizia?

Nu am revenit chiar imediat pe scenă. Antonia este prioritară în viaţa mea, aşa că nu m-am grăbit să mă întorc în faţa publicului deşi îmi doream acest lucru, dar mi-am dorit să nu ratez niciun moment din viaţa ei. Antonia are deja 2 ani şi câteva luni, iar eu am un program strict, concertele sunt doar în weekend şi niciodată nu sunt mai mult de două.

Spune-ne, te rog, secretul siluetei tale de invidiat, cum te menţii în formă?

Sport şi o dietă echilibrată. Dimineaţa mă trezesc la ora 06:30, pregătesc mâncarea pentru Antonia şi soţul meu, iar la ora 07:45 sunt în sală la Sky Wellness sala mea de fitness, la maxim 09:00 sunt înapoi acasă. Nu mă abţin de la mâncare dar niciodată nu exagerez.

Cariera ta în muzică e spectaculoasă, reuşeşti să îţi uimeşti fanii de fiecare dată, ce surprize ne pregăteşti în viitorul apropiat?

Am un nou single, “Jocuri Deocheate” şi pregătim deja un album. Mă bucur să ştiu că muzica mea este apreciată şi ajunge la sufletul oamenilor.

Ce ţi-ai dori pentru Antonia atât pe plan profesional, cât şi personal?

Îmi doresc să fie sănătoasă. Nu i-am proiectat un traseu, o să fiu alături de ea indiferent de alegerile făcute.

Care crezi că sunt avantajele şi dezavantajele unui copil care are ca părinte o persoană atât de cunoscută?

Nu mă gândesc la asta absolut deloc, îmi doresc ca Antonia să aibă o copilărie obişnuită. Faptul că munca mea implică şi o anumită expunere nu trebuie să o afecteze pe ea.

Cum îi arăţi micuţei tale că o iubeşti?

Cred că iubirea se simte.  Antonia ştie că o iubesc din tot sufletul.

Unde şi când aţi petrecut ultima vacanţă în trei? Care este după părerea ta, destinaţia ideală pentru o vacanţă în familie?

De Sărbători am fost plecaţi la munte într-un resort special pentru familii şi am ştiut că Antonia se va simţi perfect acolo.

Comments

comments