Idei de cadouri de pus sub brad

Câți copii, atâtea personalități. Însă, oricât de diferite ar fi tipologiile, când e vorba de a primi un cadou, tuturor le strălucesc ochișorii de bucurie. Mai ales când îl descoperă sub bradul de Crăciun…

Cărți pentru copiii pasionați de lectură

Fie că le citesc părinții sau au ajuns la vârsta la care citesc singuri, există o mulțime de titluri atrăgătoare pe piață. Iar cel mai mare avantaj este că le poți comanda de-acasă, din fața calculatorului. Noi îți sugerăm următoarele volume, în ton cu sezonul și cu sărbătorile de iarnă:

pentru 4-9 ani: „Uite, Madicken, ninge!“, de Astrid Lindgren;

pentru 2-7 ani: „O zi de iarnă cu familia Șoricel“, de Kazuo Iwamura

pentru 3-12 ani: „Moș Crăciun“, de Mauri Kunnas.

În Bebe Tei, găsești jucării de care vrei

Intră pe bebetei.ro, categoria „Jucării“, și ți se va deschide o pagină cu produse pentru toate gusturile: jucării clasice, păpuși, jucării de lemn, puzzle, jocuri lego, jucării de pluș, jucării muzicale, mașinuțe etc. Pentru fetițe, de exemplu, găsești accesorii complexe pentru păpuși: de la hăinuțe și cărucioare, pănă la scaune de masă și seturi de baie. Iar pentru băieți, de la mașini de pompieri și mașini Formula 1, până la basculante și bărci de poliție.

Oglinzi fermecate realizate manual

Cu un buget restrâns, poți crea singură cadouri în cazul în care ai acasă o fetiță. Caută înainte de toate o oglindă din lemn, în stare brută (găsești în magazinele specializate pe produse de pictură). De ce oglindă fermecată? Pentru că poți picta ambele fețe, și fața cu oglinda, și spatele ei, iar ea poate fi folosită în două feluri: odată pentru oglindire, odată, întoarsă invers, ca obiect de decor în camera fetiței tale. Personalizeaz-o scriindu-i numele pe ea! Oglinda își păstrează astfel și latura practică, și rămâne totodată o amintire frumoasă în timp.

Seturi de creație pentru cei mici

Copiii sunt foarte inventivi și deseori își creează singuri propriile jucării. Există pe piața online o multitudine de seturi de creație pentru cei mici. De la kituri pentru brățări și mărgele, până la cum să creezi o mașină, sunt o mulțime de posibilități de a da de lucru imaginației. Nu e nevoie decât să știi exact ce îi place copilului și să alegi setul potrivit dorințelor lui.

„Cel care nu are Crăciunul în inima lui nu îl va găsi niciodată sub un brad.“ (Roy L. Smith)

Comments

comments