Inscrieri cursuri GRATUITE de puericultura – ianuarie 2017

banner-copii-si-parinti-cursuri-puericultura_ianuarie

Dragi parinti,

In luna ianuarie organizam cursuri de puericultura la:

Jubile Decebal – in colaborare cu BBCare

24 ianuarie 2017

>vezi suport de curs Jubile Decebal & BBCare<

24.01 (Marti) prezinta Dr. Andreea Manda, medic pediatru si Monica Feroli, asistent medical

Jubile Decebal – in colaborare cu dr. Ilinca Tudose-Tranulis

17 ianuarie 2017

19 ianuarie 2017

25 ianuarie 2017 (Datorita unor evenimente neprevazute, am schimbat data la care se va desfasura cursul din 23 ianuarie. Cursul va avea loc in data de 25 ianuarie.)

30 ianuarie 2017

> vezi suport de curs Jubile Decebal & dr. Ilinca Tudose-Tranulis <

17.01 (Marti) prezinta Dr. Ilinca Tudose-Tranulis, medic pediatrie si consultant in lactatie certificat internațional (IBCLC) si Mihaela Timofte, asistent medical

19.01 (Joi) prezinta Dr. Ilinca Tudose-Tranulis, medic pediatrie si consultant in lactatie certificat internațional (IBCLC) si Mihaela Timofte, asistent medical

25.01 (Miercuri) prezinta Dr. Ilinca Tudose-Tranulis, medic pediatrie si consultant in lactatie certificat internațional (IBCLC) si Mihaela Timofte, asistent medical

30.01 (Luni) prezinta Dr. Ilinca Tudose-Tranulis, medic pediatrie si consultant in lactatie certificat internațional (IBCLC) si Mihaela Timofte, asistent medical

Nr. de locuri disponibile/curs: 15 familii sot+sotie sau maxim 30 de pers.

 

In cadrul cursurilor de puericultura organizate (indiferent de locul desfasurarii si cadrele medicale care prezinta ) se abordeaza/ discuta aceleasi teme generale.

Daca va doriti sa aflati si alte informatii pe langa cele prezentate, puteti sa le adresati cadrelor medicale si cu siguranta veti primi raspuns.

Ne dorim sa le oferim posibilitatea sa participe la aceste cursuri cat mai multor viitori parinti, de aceea  puteti participa la un singur curs.

Multumim pentru intelegere!

 

Durata cursului

Cursul are loc intr-o singura zi, incepe la ora 16.30 si dureaza aproximativ 3 ore, se poate prelungi pana in jurul orei 20.00.

Atestat de absolvire a cursului de puericultura

Dupa finalizarea cursului de puericultura viitorii tatici obtin un atestat, care le va permite prelungirea concediului paternal cu inca 10 zile lucratoare (in total 15), conform Legii concediului paternal nr. 210/1999, aprobata prin H.G. nr. 244/2000.

Locul desfasurarii

2. Salon Jubile Decebal

Jubile The Ballroom DECEBAL Soseaua Mihai Bravu, nr.223, Bucuresti jubile.ro

Formular inregistrare

In acest moment toate locurile au fost ocupate. Va multumim pentru interesul acordat si va asteptam cu drag la evenimentele viitoare!

E-mail de confirmare a inregistrarii

Dupa completarea si trimiterea formularului veti primi in scurt timp un e-mail de confirmare a inregistrarii.

Confirmarea rezervarii

Inscrierea se considera valida in urma confirmarii prin email sau telefonic a rezervarii locurilor solicitate prin completarea formularului pus mai sus la dispozitie.

Descarcati Necesarul Pentru Nastere/ Nou Nascut de aici!

banner-alaptare_in-interiorul-paginii-pentru-curs_ianuarie

Comments

comments