La mulţi ani Copii şi Părinţi!

poza-party-1

La începutul lunii decembrie, Revista Copii şi Părinţi a reunit peste 50 de graviduțe în cadrul unui eveniment special, în care am sărbătorit un an de existenţă a revistei, un an de organizare a cursurilor de puericultură şi lansarea primului CD de muzică instrumentală pentru copii, Bebe Super Music. Întâlnirea a avut loc la Jubile The Balroom Primăverii, luni, 8 decembrie.

Seara a debutat cu un moment artistic susţinut de Dalia Puşcă, apoi, împreună cu Tily Niculae, care a moderat întregul eveniment, am discutat despre ce a însemnat anul 2014 pentru echipa Copii şi Părinţi. Două echipe de Make-up şi Styling, Uca Studio şi Şcoala de make-up Ramona Chiriţă, au premiat 10 gravidute cu câte un machiaj ca la carte şi o mini-ședință foto chiar în cadrul evenimentului.

Am continuat cu discuţii libere cu specialiştii invitaţi: Medic Specialist Ligia Rob, care a vorbit despre modificările care se petrec la nivel de trăiri psihice în timpul sarcinii şi despre schimbările pe care le aduce aceasta în viaţa de cuplu. Medic Primar ORL, Robert Rob le-a vorbit viitorilor părinţi despre importanţa screeningului auditiv la bebeluşi.

Victor Solomon, artistul care a stat la baza trupei Bosquito, a venit să ne povestească mai multe despre proiectul Bebe Super Music, dar ne-a şi încântat cu o interpretare de excepţie, împreună cu trupa sa Bandidos, astfel încât toată lumea s-a simţit ca la concert. Tot aşa s-a întâmplat când pe scenă a apărut şi Diana Bișinicu, care mai apoi ne-a vorbit şi despre experienţa sa de mămică, dar şi despre business-ul personal pe care îl dezvoltă de ceva timp: Bijuteriile Charleroy. La capitolul VIP ne-a încântat cu prezenţa ei şi Oana Roman, care ne-a povestit cum e să fii mămică dar şi o persoană atât de celebră în acelaşi timp.

Daniela Lot de la Frische le-a explicat viitoarelor mămici cât de importantă este alimentaţia, atât în sarcină cât şi după, şi ne-a spus mai multe despre pâinea Feminis – specială pentru mame şi femei însărcinate.

Pe final, domnul Virgil Mihailovici ne-a făcut o demonstraţie în ceea ce priveşte siguranţa dată de scaunele auto pentru copii.

Pe lângă socializare, un bufet cu multe delicatese şi foarte multe poze, invitaţii noştri s-au bucurat de un moment special, şi anume interacţiunea directă cu partenerii noştri, care au avut spaţiu pentru expunerea produselor, acesta fiind la îndemâna părinților pentru testare la faţa locului.

Momentul tombolei a surprins plăcut pe toată lumea, pentru că absolut fiecare graviduță a primit un cadou. Mulţumim pe această cale partenerilor noştri: Vavian Pharma, 9 luni, Uriage, Bucovina, Ficosota, Bebe Confort, Bebe Brands, Kinderkraft, SAMAS, Hipp, Fiterman Pharma, Bioderma, Beurer, The Little Gym, Help Autism, şi în mod special: Bebe Tei, Farmacia Tei şi Uca Studio şi gazdei noastre: Jubile The Ballroom.