Linistea bebelusului tau depinde de tine

Esti o proaspata mamica si deja nu mai faci diferenta intre zi si noapte? Bebelusul tau ti-a acaparat toata atentia, iar timpul pentru somn pare a fi o simpla amintire care iti provoaca nostalgie. Nu te-ai gandit vreodata ca lucrurile pot sta si altfel pentru ca toata lumea te-a pregatit pentru asta. Toate prietenele tale ti-au spus ca bebelusii se trezesc si doua in doua ore, ca pana la 4 luni vor tipa toata noaptea chinuiti de colici, iar tu te-ai resemnat ca somnul va reintra in viata ta abia dupa ce il duci la gradinita. In realitate, atat somnul cat si colicii depind de cateva elemente foarte simplu de aplicat: tipul de biberon si suzeta folosit, laptele si orele de alaptare pe care tot mamele trebuie sa le impuna.

“Resemnarea aceasta a mamelor le impiedica sa se gandeasca si la varianta in care ar putea exista o solutie pentru noptile nedormite. Eu sunt mama pentru a treia oara si bebelusul meu a dormit inca de la o luna 8 ore pe noapte. El este fericit, se trezeste cu zambetul pe buze si a luat fara probleme in greutate” ne-a marturisit Ela Craciun, prezentoarea emisiunii „Numai de Bine”, care o aduce in premiera in Romania pe Adriana Bachmann, un celebru specialist in setarea programului bebelusilor.

Adriana va veni in Romania pe 19, 20 si 21 martie pentru a sustine un workshop dedicat mamelor care vor sa invete cum pot seta o rutina pentru bebelusii lor. In cadrul unui eveniment-maraton de trei zile, specialistul va invata mamele si femeile insarcinate cum pot seta inca din primele luni de viata obiceiuri sanatoase pentru copiii lor. Cele mai importante aspecte ale cursului sustinut de Adriana Bachmann sunt legate de somnul si alimentatia celor mici, care sunt pilonii de baza in cresterea unui copil sanatos si fericit. Locurile sunt limitate la 30 pentru fiecare zi de curs, iar inscrierile la curs se pot face direct pe https://curs.elacraciun.ro

Mamicile de nou nascuti pot participa la eveniment cu cei mici, pentru a putea aplica sfaturile specialistului privind alaptarea, folosirea suzetei sau infasarea bebelusului. Participantii vor descoperi de la Adriana Bachmann un ghid util pentru hranirea bebelusului, cum il pot ajuta sa ia in greutate, cum pot scapa de colici si cum il pot face sa doarma 8 ore pe noapte inca din primele doua luni de viata.

La finalul celor patru ore de curs, mamele vor pleca cu un ghid care le va permite sa foloseasca tehnicile specialistului pentru a crea noua rutina a celor mici. Ele vor primi si un kit al mamei in valoare de 300 de lei, care contine un biberon, o paturica pentru infasat si o suzeta special pentru reducerea colicilor bebelusului.

Adriana Bachmann este o romanca stabilita in SUA in urma cu 27 de ani a devenit consultantul preferat al mamelor de peste ocean. Cu un program riguros pe care il implementeaza timp de 8 saptamani, romanca reuseste sa redea linistea si somnul intregii familii. Bebelusii asistati de Adriana cresc armonios, au obiceiuri de masa sanatoase si sunt psihic echilibrati. Potrivit Adrianei, obiceiurile de somn si de alimentatie din adolescenta pornesc chiar din primele luni de viata. Prin urmare, adultii fericiti trebuie sa fie, mai intai, bebelusi linistiti.