Momente memorabile într-o ceaşcă de cafea! & Distracţie serioasă, pentru micuţi de la doar 4 luni!

davidoff

Pentru că ştim că nu ai foarte multe momente doar pentru tine, te ajutăm să le faci memorabile cu o ceaşcă de cafea superioară! Davidoff Café prezintă ediţia limitată 2014, pentru adevăraţii cunoscători de cafea ce vor să celebreze anotimpul festiv cu stil! “Création Supérieure” este o compoziţie excepţională şi armonioasă a celor mai alese boabe de cafea Arabica din Africa de Est şi America de Sud, selectate de către sommelier-ul Davidoff Café şi prăjite cu multă atenţie. Cu fiecare ceaşcă de Davidoff Café “Création Supérieure”, cunoscătorii încep o călătorie în care descoperă caracteristicile unice ale cafelei din cele mai alese regiuni de creştere. Grija atentă a sommelier-ului Davidoff Café şi expertiza în prăjire sunt completate cu o notă interesantă de coacăze negre.

Acest răsfăţ este prezentat într-un pachet elegant cu un design negru, având accente argintii şi un înveliş unic ce vine în completarea gustului rafinat al cafelei. Davidoff Café “Création Supérieure” este disponibilă în două variante – cafea instant şi cafea prăjită – şi poate fi găsită la raft începând cu luna noiembrie 2014 şi până în februarie 2015.

 

Îţi doreşti ca micuţul tău să crească încrezător şi curajos? Oferă-i un salt la început de drum cu The Little Gym®.
Lider mondial în programe de dezvoltare bazate pe gimnastică, The Little Gym foloseşte mişcarea fizică ca un mijloc pentru o dezvoltare multilaterală a copiilor de la doar 4 luni.
Într-un mediu sigur, educaţional şi noncompetitiv, copilul îşi dezvoltă forţa, flexibilitatea, coordonarea, gândirea logică şi exprimarea creativă, dar şi încrederea în sine, respectul faţă de cei din jur, integrarea în colectivitate şi un stil de viaţă sănătos.

Sună acum pentru o programare la un curs introductiv GRATUIT, la numarul 0736 770 000.

Comments

comments