Paste cu legume pentru bebeluşi

retete_cover

Ingrediente:

  • 3 linguri paste (recomandăm paste speciale pentru bebeluşi)reteta lunii Paste cu morcov si patrunjel
  • 1/2 morcov
  • 1/2 rădăcină pătrunjel
  • 1/2 linguriţă de ulei de măsline sau o felie de unt

Preparare:

Pastele se fierb la un aparat cu aburi, în funcţie de specificaţiile producătorului. Deşi 7 minute sunt suficiente pentru a fierbe pastele al dente, poţi să le fierbi un pic mai mult. Morcovul şi pătrunjelul se fierb la aburi timp de 15 min. Jumătate din cantitatea de legume se pune în blender împreună cu uleiul de măsline, untul şi apa care rămâne de la fiert pentru a se face un fel de sos pentru paste. Restul se taie foarte mărunt (pentru bebeluşii care au deja dinţi; dacă nu, se pasează tot). Pentru cine are o sursă bio de roşii (sau când va începe sezonul) se pot face cu roşii şi puţine condimente.

Timp de preparare:

20 minute

Comments

comments