Pingu vă dezvăluie secretele îngrijirii pielii delicate a copiilor şi bebeluşilor iarna

863x492

Pregătit oricând pentru provocările iernii şi bine antrenat în Laboratoarele Bioderma, Pingu vă dezvăluie în acest episod secretele îngrijirii pielii delicate a prichindeilor în sezonul rece!

Pingu-dreaptaPingu este originar de la Polul Sud, acolo unde frigul extrem este prezent tot anul, dar petrece mult timp şi în Laboratoarele Bioderma, în Lyon, alături de specialiştii   Bioderma. El a aflat astfel toate secretele gamei ABCDerm – o gamă special creată pentru pielea delicată a bebeluşilor – şi este pregătit să vă dezvăluie acum detalii importante despre produsele Cold-Cream.

Pingu ştie că pielea micuţilor are nevoie de îngrijire specială pe timpul iernii mai mult decât oricând, fiind agresată de frig, vânt, climatizarea din locuinţe şi chiar de fibrele hainelor. Consecinţele acestor factori agresivi sunt foarte vizibile pentru că provoacă uscăciune cutanată, slăbirea barierei naturale de protecţie a pielii şi chiar erupţii cutanate. De aceea, acesta a creat pentru voi un plan perfect pentru rutina zilnică de îngrijire a pielii delicate a copiilor mici şi bebeluşilor. Pingu va propune 2 paşi simpli:

Pasul 1. Igienă ultra blândă si hranitoare

produs-1

 

ABCDerm Cold Cream Cremă de spălare, primul ritual Cold-Cream de îngrijire pentru baia bebeluşului

Pingu adora ABCDerm Cold Cream Cremă de spălare pentru că aceasta curăță delicat și protejează pielea uscată și fragilă, datorită bazei sale hrănitoare, fără săpun, bogată în agenţi graşi utilizaţi în formulele tradiţionale „Cold-Cream”. Produsul conţine ingrediente bogate în acizi grași esențiali: ulei de sâmburi de caisă și ceară de albine. Mai mult, ABCDerm Cold-Cream Cremă de spălare respectă echilibrul fiziologic al pielii bebeluşilor şi copiilor, asigurând o peliculă protectoare, care menţine un nivel optim de hidratare a pielii.

 

 

Pasul 2. Hidratare intensivă

produs-2.jpg-1.jpg1

 

ABCDerm Cold-Cream, îngrijire ultra-hidratantă şi protectoare pentru față

După ce pielea a fost perfect curăţată, Pingu se pregăteşte pentru pasul 2 alegând un tratament nutritiv ce reduce pe termen lung senzaţiile de uscăciune, disconfort și de piele care “ţine”. Datorită texturii sale cremoase, non-grase (emulsie de ulei în apă), cu ulei de sâmburi de caise și ceară de albine, ABCDerm Cold-Cream protejează perfect pielea împotriva factorilor externi (frig, vânt), astfel pielea micuţului este pregătită pentru o plimbare pe afară.

 

 

Pingu iubeşte iarna şi ştie cât de mult le place prichindeilor joaca în zăpadă. Nici nu ar putea fi altfel, iarna este un anotimp frumos. Iar iarna aceasta va fi una perfectă pentru că Pingu este alături de voi cu sfaturi utile şi ajutoare de nădejde, astfel încât pielea celor mici să fie sănătoasă zi de zi. Chiar şi atunci când temperraturile scad sub 0°.

Dacă doriţi să îi scrieţi lui Pingu, vă aşteptăm cu drag pe pagina noastră de Facebook Bioderma.

Comments

comments