Husa marsupiu Allseason Infantino & Scaun auto Isofix Cockpit XT GB

am-testat

Iarna ne place la cald!
Încă de când avem port-bebe-ul, Mara este fascinată când o scoatem la aer, purtată în acest mod. Este grea de acum, dar căruciorul nu este atât de confortabil precum purtatul în “braţe” şi de când este frig afară, parcă nu e nimic mai bine decât să te cocoloşeşti la pieptul mamei. Toamna a venit cu ploi şi cu vânt, apoi iarna cu frig şi zăpadă, aşa că ne trebuia ceva care să protejeze bebeluşul în timpul plimbărilor noastre de seară. Am auzit de husa Allseason pentru marsupiu – această protecţie de iarnă cu strat gros de polar. Sună credibil dacă vă spun că rezistă la zăpadă şi la ploaie uşoară? Ei bine, da! Pentru că o ţin pe bebelină la căldură şi plimbarea nici nu se poate să fie mai plăcută. Poate că te întrebi ce vreau să zic, mai exact, cu ploaia uşoară? Spre exemplu, atunci când ne plimbam, într-o după-amiază, a început ploaia şi în mod normal te adăposteşti într-un timp rezonabil, până când ajungi acasă. Eu pot spune că ne-a protejat aproximativ 15 minute, până când am ajuns acasă, fără ca nici măcar un strop de ploaie să ajungă la stratul de hăinuţe ale bebeluşei.

Produs: Husa marsupiu Allseason Infantino –  www.infantino.com.ro

 

Scaun auto Isofix Cockpit XT GB
Dacă dai un search pe net, căutând scaunul de maşină perfect pentru cel mic, s-ar putea să te iei cu mâinile de păr de rezultatele (cred că mii) pe care le primeşti. Aşa că devine o adevărată aventură când trebuie să îl cumperi efectiv. Cum îl alegi? După ce criterii? Ei bine, o să vă vorbesc de experienţa mea cu scaunele auto. Am avut ocazia să testez mai multe, şi într-un final, am optat pentru Scaunul Isofix Cockpit XT GB. De ce? Motivele sunt simple: dacă pornim de la primul pas pe care îl faci atunci când cumperi un scaun de maşină, şi anume instalarea acestuia, Isofix Cockpit a fost cel care s-a fixat cel mai uşor, şi nu a trebuit să stau cu foaia cu instrucţiuni în mână, lucru care, crede-mă, mi s-a părut o adevărată uşurare! De asemenea este destul de uşor de mutat, având în vedere că nu cântăreşte prea mult. Ca să nu mai vorbim despre sistemul Isofix care oferă cea mai mare protecţie în cazul impactului!
Am purtat-o pe Uca mică cu maşina de când era un bebeluş, iar acum cred că a prins gustul călătoriilor, iar noi nu vrem să mai mergem niciunde fără ea, aşa că este important să stea confortabil tot drumul (nu de alta, dar nu mai ajungi niciunde dacă trebuie să opreşti din oră în oră pentru că cel mic a amorţit, sau a transpirat). Materialul din care este fabricat scaunul de maşină Isofix Cockpit este unul de calitate, care împiedică transpirarea excesivă a copilului.
Există totuşi două puncte în minus, dar privind în ansamblu, par nesemnificative. Unul estetic, şi anume că gama de culori este redusă, aş fi preferat (bine, Uca ar fi preferat) ceva mai colorat (bine, roz). Şi numărul doi, nu are mai multe poziţii de reglare. Cu toate acestea, hotărârea de a-l cumpăra a fost uşor de luat, şi îl recomand şi eu mai departe cu toată convingerea.

Produs: Scaun auto Isofix Cockpit XT de la GB

 

Comments

comments