Primul program de terapie antifumat, dedicat gravidelor

diana_anglia

Primul program de terapie antifumat, dedicat gravidelor se lansează vineri, 30 mai, la ora 18.00. Allen Carr Easyway România, în colaborare cu Fundaţia Crucea Albă, organizează prima prezentare cu public a sesiunilor Allen Carr pentru femeile însărcinate, care fumează. În cadrul evenimentului, la care participarea este gratuită, Diana Vasiliu, terapeutul specializat în metoda Allen Carr, le va povesti viitoarelor mămici despre metoda și sesiunile Allen Carr, dedicate exclusiv lor.

„Necesitatea unei astfel de sesiuni, dedicată special femeilor gravide, a venit în urma deselor observații pe care le-am făcut de-a lungul sesiunilor obișnuite, pe care le susțin la clinica Allen Carr România; am constatat că deseori gravidele sunt privite cu neîncredere de ceilalți participanți la sesiune, fumători și ei, drept care tind să se închidă în sine și să se baricadeze în spatele unor mituri promovate la scară largă: ba că lăsatul de fumat le-ar fi contraindicat, ba că medicii le-au sfătuit să reducă țigările, dar să nu începteze fumatul, ba că s-ar îngrășa suplimentar dacă s-ar lăsa etc. Ca terapeut, ca fostă fumătoare și ca fostă gravidă eu însămi, înțeleg aceste emoții și rațiunea din spatele lor. Și atunci, împreună cu Fundația Crucea Albă, specializată în cursuri și servicii pentru femeile gravide și proaspetele mămici, ne-am gândit să le oferim acestor femei un spațiu și o abordare dedicate numai lor. Așa au apărut sesiunile de terapie pentru gravide, altminteri un produs unic în România, dar totodată și în rețeaua de clinici Allen Carr, din întreaga lume.” (Diana Vasiliu, terapeut specializat în metoda Allen Carr).

La evenimentul de lansare, va fi prezentată metoda Allen Carr și va fi explicat în detaliu programul de terapie, urmând ca apoi, pe 14 iunie, să aibă loc prima sesiune antifumat dedicată exclusiv gravidelor fumătoare.

În deschidere, Bogdana Dobre, blogger și mamă a trei copii, le va oferi femeilor prezente perspectiva transformării din fumătoare (și mai ales, fostă fumătoare gravidă) în nefumătoare complet eliberată, în urma sesiunilor și terapiei Allen Carr.

Înscrierile pentru acest eveniment se pot face pe adresa Fundației Crucea Albă, trimițând un mail la: office@cruceaalbă.ro sau pe adresa Allen Carr Easyway România – raspunsuri@allencarr.ro.

Comments

comments