Reductor Wc Potty Seat New Frog & Perna cornuleţ

am-testat-ianuarie

Oliţă sau reductor? Aceasta e întrebarea.
Antrenamentul la oliţă este un „bau bau” pe care nu ştii de unde să-l apuci mai exact, nu ştii cum să-l începi, sau când, şi care ar fi trucurile prin care să-l convingi pe cel mic să renunţe la scutecele atât de confortabile. Eu? Am început „antrenamentul” intens cu Pufuletele meu la 9 luni. După câteva zile, a început să ceară la oliţă singurel, după care… pauză. Când îi arăt oliţa, o pupă şi o cară după el, dar de folosit, refuză categoric. Aşa că am renunţat. În ultimul timp, se pare că nici la baie nu mai scap de el, şi am observat că a devenit interesat de toaletă, aşa că m-am gândit să încerc un reductor. Am găsit unul simptic la Babymoov, Potty seat New Frog, şi l-am instalat. A fost privit cu scepticism la început, cu curiozitate, ba chiar şi cu amuzament. Totuşi, nu părea interesat să îl încerce. Până acum câteva zile când l-am găsit încercând să se cocoaţe pe el. Am spus: „Evrika!” şi l-am pus pe reductor. Rezultatul m-a fericit pe deplin!
Este confortabil (colacul integrat, foarte moale îi oferă un maxim de confort), şi are o aderenţă foarte bună. Cele 4 picioruşe anti-alunecare îi conferă stabilitate, aşa că nu trebuie să îmi fac griji că se pot întâmpla accidente. De asemnea, are 2 mânere utile, de care cel mic se poate ţine pentru o poziţie mai bună.
Acum, statul pe reductor pare că a devenit un hobby. Se urcă pe el, se mai uită din când în când să vadă dacă a realizat ceva, mai coboară, iar urcă. Totuşi, asta nu mă nemulţumeşte. E un prim pas pe care l-am făcut şi sper care va fi începutul „unei frumoase … colaborări?!”.

www.bebebrands.ro

 

Graviduţele trăiesc aceleaşi sentimente!

Vă scriu aceste rânduri deoarece şi eu trăiesc sentimentele voastre. Ne încearcă multe întrebări, nelămuriri, temeri care vor trece în momentul venirii pe lume a celui mic. Sunt şi eu o viitoare mămică, însărcinată în 21 săptămâni şi voi aduce pe lume un băieţel.
Am decis să îmi achiziţionez o pernă pentru gravide de pe www.pernegravide.ro pe care să o folosesc pe toată perioada sarcinii dar şi în perioada de alăptare. Am optat pentru achiziţionarea unei perne cornuleţ din mai multe considerente: are un preţ bun, îmi asigură un somn liniştit, nu ocupă foarte mult loc în pat şi în spaţiul de depozitare şi are husă detaşabilă pentru a putea fi spălată oricând. În urma utilizării, încă din prima noapte am simţit o diferenţă semnificativă cu privire la calitatea somnului. Dacă înainte îmi era greu să îmi găsesc o poziţie confortabilă utilizând nenumărate perne obişnuite, din prima noapte perna „cornuleţ” m-a ajutat să mă trezesc a doua zi odihnită.
Utilizând-o de o săptămână, am observat că perna nu se încinge, îmi menţine coloana vertebrală dreaptă, sprijinindu-mi capul şi burtica. Vă sfătuiesc să o încercaţi şi sunt convinsă că veţi fi mulţumite.

www.pernegravide.ro

Comments

comments