Review Cystiphane BIORGA comprimate & BIODERMA: Atoderm Intensive Gel Spumant, Atoderm Intesive Balsam și Atoderm Preventive

am-testat-februarie-2016

Review Cystiphane BIORGA comprimate

Dragele mele, am fost încântată de şamponul şi soluţia împotriva căderii părului de la Biorga (prezentate în numărul din luna decembrie al revistei), şi am început să iau şi comprimatele în ideea că un tratament complet începe din interior, din corp, şi se încheie în exterior, pe corp şi piele.
Am testat întregul program șampon-soluție-comprimate două luni de zile, iar rezultatele nu au întârziat să apară: părul îmi cade mai puţin, şi parcă şi-a recăpătat strălucirea.
Comprimatele conţin L-Cistina, Vitamina B6, Arginina şi Zinc şi se iau câte 4 pe zi în două reprize, în timpul meselor.
Se recomandă cure de câte trei luni, pentru rezultate optime.
Eu sunt încântată de rezultat, şi bucuroasă că le-am descoperit când aveam atâta nevoie de ele!

***

Review BIODERMA: Atoderm Intensive Gel Spumant, Atoderm Intesive Balsam și Atoderm Preventive

Într-o dimineață bebe s-a trezit roșu în obrăjori… de parcă era dat cu blush precum păpușile rusești. Inițial am crezut că este doar o iritație cauzată de invazia băluțelor însă, după ce l-a consultat medicul dermatolog, am aflat că are dermatită atopică.
Tratamentul acestei probleme a pielii constă în aplicarea unor creme din farmacie, cu tot felul de compuși care îmi dădeau fiori… bebe e mic, cum să-i aplic așa ceva???
Căutând soluții, împreună cu medicul, am primit recomandarea salvatoare: gama Atoderm Intensive de la Bioderma: Gel de duș cremă, Balsam reparator, împreună cu Atoderm Preventive, cremă nutritivă.
Rezultatele au apărut imediat de la aplicare: în primul rând, roșeața a stagnat, după care, ușor-ușor a început să se retragă, cu tot cu senzația de piele “care ține” și cu aspectul de piele “arsă”.
Continui să folosesc aceste produse, care sunt delicate cu pielea dar puternice în efectul lor de a trata problemele: Gelul de duș este blând, hrănitor, economic: se folosește o cantitate mică de produs la fiecare spălare; Balsamul reparator intră imediat în piele, nu lasă pielea grasă ci din contră, o hidratează foarte bine; Crema Atoderm Preventive o aplic de mai multe ori pe zi, pe zonele pe care le consider mai expuse.
Pentru mine, a fost o experiență în care m-am speriat la început însă, din fericire, am găsit rapid soluția eficientă pentru a mă asigura că puiul meu este ferit de probleme cu pielea.

Comments

comments