Review Marsupiu anatomic A057217 – Babymoov si Omega 3 ulei de ficat de cod, Moller’s

am-testat-iunie-2016

În zilele noastre, port-bebe-ul este un accesoriu indispensabil. Și vă spun de ce: în primul rând pentru că ducem o viață foarte activă, noi mămicile, și fie trebuie să avem grijă și de copil și de casă în același timp, fie trebuie să plecăm de acasă, și nu tot timpul putem lua căruciorul cu noi.
Astfel, port-bebe-ul este indispensabil și este un ajutor foarte mare atunci când ești pe fugă sau pur și simplu vrei să ai puiul cu tine, oriunde ai fi.
Alegerea mea ca mămică a fost marsupiul anatomic Babymoov, și suntem amândoi, atât eu, cât și bebe foarte încântați de alegere deoarece: întrunește toate standardele de siguranță, bebe stă foarte confortabil în el, relaxat, liniștit și cu mare chef de joacă. Este încântat că poate merge cu mami oriunde, și pot petrece cât mai mult timp împreună.
Poziția în care sta copilul este anatomică și naturală, spatele și șoldurile fiind protejate.
Noi îl purtăm aproape zilnic, iar mămicile din parc deja ne-au întrebat de unde l-am achiziționat 🙂

 

***

 

Dragi mămici (sau burtici fericite), știm deja cât de importantă este nutriția sănătoasă, încă din timpul sarcinii, dar și după naștere, atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș.
Dacă în timpul sarcinii, graviduța trebuie să fie foarte atentă la alimentație, pentru că tot ce mănâncă ea ajunge într-o cantitate mai mică sau mai mare la bebeluș, după naștere, trebuie să continuie obiceiurile alimentare sănătoase pentru a oferi copilului, prin alăptare tot ce are nevoie pentru o dezvoltare armonioasă. Așa am procedat și eu, iar după ce am început diversificarea bebelușului, sub îndrumarea medicului pediatru am început sa îi dau lui bebe și ulei Moeller’s (ulei de ficat de cod), fiind foarte bun pentru conținutul ridicat de acizi grași omega 3 și vitaminele A, D și E.
Uleiul Moller’s este disponibil atât în varianta pentru bebeluși cât și în varianta pentru adulți, astfel că eu și bebe luăm zilnic, cot-la-cot, fiecare din sticla lui 🙂
Și uite așa, creștem, ne facem mari și învățăm lucruri noi, în fiecare zi!

Comments

comments