Sărbători Fericite şi un an nou cu bebe!

editorial-dec

Iată că au venit din nou Sărbătorile, frumoasa perioadă din timpul anului în care trăim momente minunate, în care unii dintre noi au revelaţii, îşi fac planuri… Un alt an se încheie, parcă mai repede decât a făcut-o cel din urma sa, şi te întrebi dacă ce ai făcut anul acesta a umplut cu bine un spaţiu în timp. Cu bune, cu rele, încă o zăpadă vine să ne întâmpine vacanţele de iarnă, unii dintre noi se bucură de o burtică ce creşte frumos, alţii ţin în braţe pruncul micuţ care este fericit să vadă primul brad împodobit, iar alţii se bucură de nepoţii lor, zâmbesc alături de ei şi le oferă cele mai frumoase cadouri.

Casele sunt luminate, şi pe la grinde licăresc luminiţe colorate şi steluţe argintii care prevestesc bună-dispoziţie, starea de sărbătoare şi visele care urmează să fie împlinite de Moş-Crăciun. În case miroase bine, a cald, a scorţişoară, arome plăcute de bunătăţi de tot felul, pregătite din inimă de către mame pentru familii.

Tot anul ai alergat dintr-o parte în alta, încercând să rezolvi probleme, să realizezi lucruri, să faci tot ce poţi ca să evoluezi, dar de Crăciun este momentul acela în care îţi iei o pauză din toată vâltoarea şi respiri alt aer. Unii cred că nu au timp nici pentru asta, dar ar fi bine să o facă. Pur şi simplu abandonează ceva care face parte din viaţa ta ocupată, pentru a face loc unui alt eveniment care să-ţi aducă ceva frumos. Tu eşti singura persoană care poate privi în spate şi poate face ca fiecare Crăciun să fie mai frumos decât precedentul.

Sărbătorile înseamnă să-ţi ocupi timpul preţios cu familia şi prietenii. Are legătură cu mângâierea şi dragostea pe care le împarţi celor din jurul tău. Nu lăsa dragostea să se piardă prin gălăgia din pieţe, din mall-uri. Nu te lăsa prins în vârtejul cumpărăturilor fără final, astfel încât cina de Crăciun să-şi piardă din valoare. Este datoria noastră să sărbătorim darul cel mai frumos pe care l-a primit omenirea. O naştere! O naştere care a adus iubire pe pământ de mai bine de 2000 de ani. Naşterea este centrul existenţei noastre. Dacă aştepţi un copil, bucură-te de ceea ce creşte în tine, dacă ai deja un copil, bucură-te de fiecare secundă petrecută alături de el, iar dacă îţi doreşti un copil, îl vei avea, şi atunci vei şti ce înseamnă minunea!

Sărbători cu linişte în suflete,
Echipa CSP!

Comments

comments