Scaunul auto 2wayPearl Maxi-Cosi & Lapte de corp şi Spray nazal URIAGE

am-testat

Scaunul auto 2wayPearl Maxi-Cosi

Prima dată când am auzit de scaunele auto Maxi Cosi, de la o prietenă, mi s-a aprins un beculeţ. Sunt o multitudine de opţiuni pe piaţă în ceea ce priveşte scaunele auto şi este greu de ales. M-am interest mai în detaliu şi am ales pentru Uca un scaun de ultimă generaţie, în conformitate cu noul standard EU de siguranţă i-Size. Ca părinte, întotdeauna te gândeşti la singuranţa copilului, în primul rând. L-am testat şi sunt tare bucuroasă că s-a instalat destul de simplu, mai exact printr-un singur click (pentru o femeie chestiunile de tehnică pot deveni foarte uşor o nebuloasă), cu atât mai mult cu cât are indicatori care te avertizează dacă nu ai instalat corect scaunul. Uca are 3 anişori, aşa că m-am bucurat să aflu că acest scaun are şi posibilitatea de reglare pe înălţime, atât a tetierei cât şi a centurilor de siguranţă, cu atât mai mult cu cât micuţa noastră creşte văzând cu ochii!
Am stat şi am cântărit mult, însă m-am bazat pe o mulţime de review-uri pozitive şi, da, nu pot să-i găsesc vreo greşeală. Încă o dată vă spun că siguranţa contează foarte mult, şi poate că ar trebui să vă gândiţi că aceasta şi costă, scaunul 2wayPearl fiind un produs de top. Una peste alta, este extrem de versatil, având o bază care permite folosirea scaunului în ambele sensuri de mers. Nu mai menţionez că e confortabil, cel puţin din cât am interpretat eu din poziţia de paşă a Ucăi. Bineînţeles că asta s-a datorat şi poziţiei de dormit, deoarece are mai multe posibilităţi de reglare.
În ultima noastră călătorie prin ţară, Uca şi-a făcut somnul de prânz ca la carte, aşa că mi-e greu să mă abţin, dar, cumpăraţi-l, este una dintre cele mai bune investiţii!

Foto: Corneliu Tănasă, ONE Ev STUDIO

 

 

Lapte de corp şi Spray nazal de la URIAGE

Mara este încă un bebeluş. Mulţi părinţi se leagă de acest cuvânt drăgălaş mult după ce copilul lor depăşeşte vârsta de un anişor, însă eu mă mai bucur încă de acest privilegiu. Pielea delicată şi sensibilă este de cele mai multe ori sinomin cu bebeluşia. Aşadar, ca mamă, trebuie, întotdeauna, să alegi cele mai potrivite produse de îngrijire. Cu Mara m-am confruntat adesea cu pielea uscată şi dermatita, de aceea am ales gama de produse Uriage, pentru că sunt îmbogăţite cu apă termală şi pentru că de fiecare dată au calmat şi au hidtratat pielea delicată a fiicei mele. M-am bucurat că nu are o textură lipicioasă şi că şi a doua zi pielea bebeluşului meu era la fel de hidratată şi mătăsoasă. Încă un produs pe care îl recomand cu toată inima este spray-ul nazal, ideal pentru igiena nasului – o procedură zilnică în viaţa unui bebeluş. Cel mai important aspect este că nu produce uscarea sau iritarea mucoaselor. Este extrem de simplu de utilizat: Se introduce dispozitivul nazal de la capătul flaconului şi se apasă cu putere, astfel încât să se obţină câte 2 pulverizări în fiecare nară. Produsul este recomandat de la vârsta de şase luni.

Foto: Iulian Gospodin

Comments

comments