Secretul reuşitei este la îndemâna noastră!

editorial-noiembrie-2015

Mai este puţin şi începem să facem bilanţul întâmplărilor de peste an. Ce a fost bun, ce a fost mai puţin bun. Ce avem de învăţat din experienţele prin care am trecut şi ce avem de îndreptat în viaţa de zi cu zi pentru ca, la anul, să numărăm numai lucruri pozitive. Ştiţi ceva? Vă dezvăluim un secret: dacă abordăm situaţiile, indiferent de natura lor, cu echilibru şi înţelepciune, la final de săptămână, de lună sau de an, vom ieşi, mai mult ca sigur, numai pe plus. Să exemplificăm prin câteva articole din numărul de noiembrie al revistei „Copii şi Părinţi“!
„Interviul special“ ne aduce noutăţi despre Tily Nicolae. A fost mai mult decât o plăcere să povestim cu ea despre proiectele în care este implicată şi despre felul în care îşi împarte cariera cu rolul de mamă. Credeţi că este uşor? Nu! Dar nici imposibil! Pentru că ingredientele reuşitei sunt, aşa cum spuneam, echilibrul şi înţelepciunea. Nimic nu se obţine simplu şi fără sacrificii, însă, în momentul în care ştii că ai luptat îndeajuns şi singurul lucru rămas este să vezi rezultatele, poţi spune că ai câştigat deja ceva care nu se numără, nu se contorizează şi nu se calculează: încrederea, respectul şi admiraţia oamenilor.
Cu încredere, respect şi admiraţie am privit şi povestea unui proiect aparte, al cărui iniţiator este Robert Diaconeasa, un alt intervievat special al ediţiei de noiembrie.
La rubrica „Povestea lunii“ veţi găsi o mărturisire emoţionantă a unui tătic fericit. Într-o lume în care timpul a devenit un dar foarte capricios, iată că mai există vreme şi pentru planuri care să ne motiveze. Aşadar, dacă ne propunem să realizăm ceva, nu ar trebui să ne stea nimic în cale. Cu atât mai mult cu cât facem acest lucru din pasiune pură şi din dragoste curată. Aşa cum a făcut Robert Diaconeasa. Despre ce anume este vorba, aflaţi lecturând „Povestea lunii“!
Bine ai venit pe lume, Andrei Ştefan! Dacă sunteţi familiarizaţi cu noul proiect Bebe Tei, www.bebeteiubesc.ro, o ştiţi pe Ana Maria, burtica noastră fericită. Ei bine, a devenit, între timp, mămica noastră fericită. Am vrut să facem cunoştinţă cu Andrei, atât cât se poate la două săptămâni şi patru zile, cât avea în ziua interviului… Şi am vorbit cu Alexandru, soţul Anei Maria. Cum sunt zilele şi nopţile lângă o mogâldeaţă care de-abia a făcut ochi? Descoperiţi la paginile „Cu tati“ confesiunea unui tătic de care copilul lui va fi foarte mândru când va creşte, iar mama, la fel. De ce? Pentru că Alexandru ne-a confirmat un amănunt preţios: şi în creşterea unui copil, e nevoie de echilibru şi înţelepciune.

Să aveţi un sfârşit de toamnă frumos!
Revista „Copii şi Părinţi“

Comments

comments