Şerveţele Pufies & Şampon şi gel de duş Teo Bebe

am-testat-54

Şerveţele Pufies
Pentru ca bebe să nu te ia prin surprindere cu schimbatul scutecului, este recomandat să ai în permanenţă cu tine şerveţele umede. Acestea îţi sunt de mare ajutor, mai ales atunci când mergi în vizită, la plimbare sau când pleci în mult doritul concediu, pentru că sunt igienice, frumos mirositoare, curate, şi hrănesc pielea sensibilă a bebeluşului. Prin urmare, reprezintă metoda perfectă de a-l curăţa pe micuţul tău atunci când trebuie să-i schimbi scutecelul. Ele pot fi folosite, de asemenea, şi pentru a-i curăţa mâinile sau faţa.
Şerveţelele umede de la Pufies, căci ele sunt ultima mare descoperire, au o textură moale, cu reliefuri fine care asigură o atingere delicată. Micuţul meu are pielea sensibilă, moştenire genetică se pare, şi de aceea a fost dificil să-i găsesc şerveţelele potrivite astfel încât să nu se irite de fiecare dată când trebuie schimbat. Poate că ne-am înţeles aşa de bine cu aceaste şerveţele datorită faptului că sunt îmbogăţite cu Aloe Vera, pentru calmarea pielii, sau datorită cremei hidratante. Nu ştiu. Cert este că le folosim de ceva vreme şi nu am întâmpinat nicio problemă. Le recomand cu toată căldura, mai ales ştiind cât de greu mi-a fost să găsesc nişte şerveţele potrivite pentru piticul meu.

Şampon şi gel de duş Teo Bebe
Am scris într-un număr trecut despre detergentul din gama Teo Bebe.  Având în vedere că am fost atât de mulţumită de el, am decis să încerc şi altceva tot din aceeaşi gamă. Cum piticului meu i se terminase şamponul, am spus să încerc şamponul şi gelul de duş  Teo Bebe.
Baia este un moment mult aşteptat. Bălăceala pare să-i fie pe plac bebeluşului meu, şi nu are rost să precizez că toate răţuştele din cădiţă sunt obligatoriu spălate şi ele cu acelaşi şampon, că de! Trebuie să fie şi ele curate! Deci, este important să nu stricăm rutina şi plăcerea cu un şampon care să-l facă să lăcrimeze. Din proprie experienţă ştiu cât este de neplăcut atunci când îmi intră şampon în ochi, şi aş vrea ca bebelinul meu să nu treacă şi el prin această experienţă, mai ales că nu are încă reflexul de a-şi feri ochii de spuma şamponului. De aceea, mi s-a părut că Şamponul Teo Bebe este o alegere potrivită, şi graţie formulei speciale nu provoacă lacrimi. Conţine ulei de migdale, care hidratează şi hrăneşte scalpul, şi, în plus, calmează iritaţiile şi inflamaţiile.
În plus, şamponul este hipoalergenic (ceea ce înseamnă că nu conţine substanţe care ar putea să-i cauzeze micuţului alergii sau alte probleme), lucru de maximă importanţă, mai ales atunci când bebeluşul (cum e cazul piticului meu) are pielea foarte sensibilă, având şi un istoric de dermatită destul de severă. În cazul nostru, Şamponul Teo Bebe „it’s a keeper”.

 

Comments

comments