Summer 25% OFF! Urmează-ți pasiunea și înscrie-te la cele mai hot cursuri din București

articol

Vara îți  aduce cele mai mari reduceri  la DallesGO! Vino și  cumpără acum cu 25% reducere cursurile tale preferate!

DallesGO, cea mai cunoscută platformă de learning & hobby din București, lansează pentru toțipasonații de industriile creative și viitorii profesioniști cea mai așteptată campanie de SALE asezonului.

Numai în perioada 24 iunie – 24 iulie ai oportunitatea să te înscrii din timp la cursul tău preferatși să te bucuri instant de cea mai substanțială ofertă: 25% OFF!

După patru ani de la lansare și  opt generații  formate din peste  1000 de absolvenți,  cursurileDallesgo au devenit cel mai de succes proiect din piața cursurilor profesionale din Romania.Aici  găsești  cel  mai  bun  mix  pentru  dezvoltarea  ta  personală  și  profesională:  cei  maiexperimentați profesioniști și cele mai actuale programe de studiu, alături de studii de caz și bunepractici din industrie!

Pentru că DallesGO este locul unde se învață din plăcere, pe cursanți îi așteaptă 12 săptămâni decursuri interactive și creative! Vestea și mai bună? Cursurile au loc after work, după ora șaseseara, fiind gândite pentru cei care au program încărcat, dar care nu vor să renunțe la pasiunealor.

Reducerea de 25% este valabilă pentru toate cursurile din portofoliu: PR, Comunicare Online,Social Media, Fotografie, Design Interior, Stilism  & Tendințe în Modă, Make-up, Hairstyling,Actorie și Cooking!

Profită de reducerea de 25% și rezervă-ți acum un loc la cursul preferat pe www.dallesgo.ro / 0769 041 711

Str. Oteteleșanu, nr. 2, etaj II,  Sector 1, Bucureşti
0769 041 711
info@dallesgo.ro
www.dallesgo.ro
Facebook Page:  https://www.facebook.com/UniversulDallesGo

Comments

comments