Super-Mami ştie totul despre dermatita atopică

Atoderm-Intensive_banner-Online-872x248mm_Paula_17

Zânele bune şi supereroii dau farmec copilăriei, iar prichindelul tău merită să fie protejat de o super-eroină. Ştim bine că nu eşti o simplă mămică, ci o Super-Mami, bine informată, pregătită pentru orice provocare, gata oricând să rezolvi orice pentru ca puiul tău să fie sănătos şi să crească mare şi voinic.

O Super-Mami este bine informată şi ştie totul despre dermatita atopică

Cazurile de dermatită atopică s-au triplat în ultimii 30 de ani, astfel că a devenit o afecţiune  des întâlnită. Dar cum știi dacă bebelușul tău va avea dermatită atopică sau are doar pielea uscată?

Dermatita atopică se dezvoltă atunci când există o predispoziție genetică! Dacă unul dintre părinți are dermatită atopică sau o altă formă de atopie, cum ar fi rinita alergică, atunci sunt 30% șanse ca bebelușul să moștenească atopia. Dacă ambii părinți au dermatită atopică, probabilitatea crește cu până la 70%. Mămicile cu dermatită atopică trebuie să fie foarte atente la nevoile bebelușilor lor pentru a urma tratamentul corect chiar de la naștere.

Element Bioderma

Dermatita atopică poate afecta bebeluşii chiar înainte de a împlini vârsta de 3 luni, de aceea, Super-Mami trebuie să ştie cum evoluează această boală cronică.

Dermatita Atopică debutează în copilărie, la câteva săptămâni de la naştere şi are o evoluţie trifazică:

Faza 1: Imediat după naştere, în jurul vârstei de 6-8 săptămâni, se manifestă o fază latentă, în care nou-născutul are doar uscăciune cutanată. La debut, leziunile sunt adesea limitate pe faţă şi extremităţi. În această fază iniţială a bolii, sensibilizarea apare în timp ce inflamaţia cronică este în curs de manifestare, sugerând că inflamaţia cutanată cauzează sensibilizarea, conducând către a doua fază a bolii.

Faza 2: Dermatită Atopică asociată cu sensibilizarea la alergenii din mediul înconjurător – cum ar fi praful de casă (acarienii) sau părul de animale. Această fază se poate ameliora şi poate intra în remisiune înainte de pubertate sau se menţine şi la vârsta adultă.

Faza 3: Ultima fază se poate observa cel mai frecvent la adulţi şi poate fi asociată cu alte boli caracteristice terenului atopic precum rinita alergică şi/sau astmul bronşic.

Super-Mami ştie care sunt cele 4 simptome majore ale atopiei: slăbirea barierei cutanate caracterizată prin uscăciune şi permeabilitate crescută, inflamaţie cronică a pielii, prurit cronic (mâncărimea) şi colonizare masivă cu Stafilococus Aureus.

Super-Mami ştie ce tratament trebuie să aplice dacă bebeluşul are doar piele foarte uscată, cu potenţial atopic, sau dacă acesta are pielea atopică, de aceea, o Super-Mami are nevoie de aliaţi de nădejde pentru ca puiul ei să fie sănătos. Aceşti aliaţi de nădejde sunt Atoderm Preventive pentru a preveni declanşarea dermatitei atopice şi Atoderm Intensive care acţionează pe toate disfuncţiile pielii cu dermatită atopică.

Alege-ţi bine aliatul!

Atoderm Preventive este prima cremă dermo-restructurantă nutritivă pentru pielea foarte uscată a sugarilor, bebeluşilor şi copiilor. Graţie brevetului  Skin Barrier Therapy®, aceasta consolidează bariera cutanată prevenind agravarea uscăciunii şi chiar declanşarea dermatitei atopice. Parfumul delicat, hipoalergenic şi textura lejeră care se absoarbe rapid în piele sunto reală plăcere pentru bebeluş şi pentru mămică.

Pentru deplina siguranţă a puiului tău, Atoderm Preventive este formulat în concordanţă cu CARTA DE SIGURANŢĂ DERMATOLOGICĂ BIODERMA, ce conţine următoarele angajamente: siguranţă, eficacitate, toleranţă, monitorizare.

 

Atoderm Intensive este prima cremă dermo-restructurantă emolientă şi calmantă, care acţionează biologic pe toate disfuncţiile pielii atopice şi pe consecinţele acesteia. Atoderm Intensive reface biologic bariera cutanată şi blochează adeziunea Stafilococului Auriu, graţie brevetului Skin Barrier Therapy®. Calmează imediat inflamaţia şi pruritul, întârzie apariţia unei noi crize atopice şi îmbunătăţeste calitatea vieţii bebeluşului şi a întregii sale familii. Textura de ultimă generaţie, ultra-grasă şi nelipicioasă este rapid absorbită în piele, iar toleranţa este excelentă: nu conţine parfum sau conservanţi.

 

Laboratoarele Dermatologice BIODERMA au dezvoltat o nouă generaţie de emoliente dermo-restructurante care, graţie brevetului Skin Barrier Therapy® – prezent în ambele produse, reface biologic şi durabil bariera cutanată sănătoasă.

Cu toate aceste atuuri, nu îţi rămâne decât să te bucuri de experienţele tale de Super-Mami ştiind că eşti pregătită să rezolvi orice pentru ca puiul tău să fie sănătos şi să crească mare şi voinic.

Comments

comments